Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Kökstillbehör

Brett sortiment köksinredning & köksapparater i retrostil. Vi säljer också köksinredning & kökstillbehör i industriell stil till restauranger & kaféer.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Genre

Kökstillbehör i tidlös stil med ett hållbart tänk

På Magasin 11 letar vi köksinredning som har det där lilla extra. De material vi helst arbetar med är plåt, glas, metall och trä. Köksinredning som håller länge som man inte tröttnar på eller sliter ut fort. Vi tycker att vi ser att man handlar med lite mer omtänksamhet på kvalité. Att man köper det man behöver, vårdar det väl & har det länge. Lite som det var förr, men så är vi ju en retrobutik också!

Köksapparater i vintagestil 

Några av de köksapparater vi arbetar med är Ariete Vintage, som är ett märke med köksapparater i retrostil från Italien, prisvärda, tåliga och väldigt snygga. Ariete Vintage har läckra retro brödrostar, kaffebryggare i retrostil och vattenkokare, köksmixer & miniugna. Förutom att de är bra är de som smycken att ha framme på köksbänken med sin läckra bulliga köksapparater i 50-talsdesign i flera läckra färger.

Retro kylskåp - Brett sortiment

Är du ute efter ett nytt kylskåp i retrostil har vi retro kylskåp i olika modeller från Severin. Dessa finns som mindre kylskåp, vinkylar och retro kylskåp med frys ovanför. Vill du ha ett stort kylskåp i retrostil är Amerikanska Big Chill kylskåpet för dig. Big Chill är ett amerikanskt märke som säljer snygga och rejäla retro plåtkylskåp med "klickhandtag" i modell STORT. Dessa amerikanska kylskåp är otroligt snygga och större än en standard kyl vilket ju ger en del av den amerikanska retrokänslan. De blir verkligen en kyl som utmärker sig i ditt kök (jag vet, jag har ett själv som jag bara älskar!). Vill du få bilder eller video är det bara att kontakta mig!
 

Ball Mason Jar - Originalet från USA

På Magasin 11 säljer vi också väldigt mycket Mason Jars från Amerikanska Ball Mason Jar. De var först med att tillverka vakuumförpackade lock för konservering och i början sålde vi dessa glas och burkar mest som dricksglas med sugrör medans vi idag ser en stor ökning av kunder som saftar, syltar, gör inläggningar och fermeterar. För konservering och fermetering är Mason jar helt perfekta och vi har ett stort utbud där du också får rabatt när du köper hela lock. Du kan även handla vakuumdelen eller 2-delslocket från Ball mason jar separat hos oss vilket gör att du kan använda dina glas om och om igen, så rätt i dessa tider! 

Vattentankar från Sansone

En annat kökstillbehör vi sålt i många år är Italienska vattentankar från Sansone. Dessa rejäla vattentankar i stål med kran är perfekta för festen, för sommarstugan eller husvagnsemestern. Många kaféer köper också våra Sansone vattentankar. Du kan använda vattentanken till vanligt vatten eller till vin, lemonad eller vad du vill. Placera en isklamp i den för att hålla kylan, placerar den på en bordskant och man kan sedan vrida på kranen och få sig en kall lemonad. Sansonetankarna finns för 3 liter, 5, 10, 15, 20 & 25 liter. Tankarna för 3 & 5 liter kommer även med plastfötter till som ingår.

Servettställ i retrostil

På Magasin 11 hittar du även populära retro servettställ som vi säljer både till privatpersoner och till diners & kaféer. Servettställen finns i många varianter och färger från till exempel Hollänska Cabanaz. Till servettställen säljer vi även refillservetter (påfyllnadsservetter)som du enkelt pluttar in i servettstället på sidan. Servetthållarna är också en superbra gå bort present då den är perfekt och snygg att ha framme. Lite retro & restaurang-inspirerat & industriellt som vi gillar!

Plåtburkar i retrostil

En annan köksinredning vi har ett brett sortiment av är våra läckra plåtburkar i retrostil. Dessa kan du ha tätslutande för kaffe, för frukostflingor eller teburkar. Snygga att blanda med lite gamla & nya plåtburkar för snygg och praktiskt förvaring. Vi har ett brett utbud retroburkar för dina köksbestyr!

Brett sortiment dinertillbehör

Vi har också ett brett sortiment dinertillbehör i restaurangstil från amerikanska Tablecraft. Då vi säljer även till restauranger har vi ofta ett väldigt stort lager på dinerbasket till hamburgare, squeezebottles för ketchup, senap & dressing. Hamburgefickor och andra smarta tillbehör för ett retrokök eller amerikanskt diner. Hos Magasin11.se hittar du köksinredning & köksapparater i retrostil & industriell stil med kvalitét & känsla för design, som håller länge!
 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen