Utgående!

UTG. ROCKET ESPR.ESSO CELLINI EVOLUZ V2

(1)
Artikelnummer: 4132

Lagerstatus: Beställningsvara

Utgående modell. Ersätts av Rocket Mozzafiato som du hittar här!

Denna Rocket går att köpa i olika utföranden, bredare eller enklare. Det som utmärker denna maskin är att den har har en rotationspump samma som proffesionella maskiner, vilket gör den tystare och stabilare. Den kan antingen köras på vattentank (slår av sig om vattennivån blir för låg) eller vattensanslutas (allt är förberett och ingår). Kokaren har också något som kallas för värmeväxlare vilket betyder att du kan brygga och skumma samtidigt. Sargen som ingår till espressomaskinen är den i plast som syns på bilden framifrån, Vill du köpa till en rostfri sarg finner du den här.


Kom in i butiken eller hör av dig, så berättar vi gärna mer. Leveranstid ca 3-5 dagar. För mått och teknisk data se nedan.

17 495 kr


✔️  Personlig service

✔️  Snabba leveranser
✔️  Öppet köp i 14 dagar

ELLER

Detaljer

Tekniska specifikationer: Bredd 29,5 cm, Djup 42,5 cm, Höjd 37,5 cm, Pump Rotation, Kokare/växlare 1,8 Liter , Effekt Element 1200 watt, Vattentank/Anslutning 2,9 /JA, Nettovikt 27,8 kg

Byggd för att på alla sätt återspegla upplevelsen av en professionell espressomaskin, med det bästa av teknik taget från professionella maskiner. Utrustad med funktioner som värmeisolerade ång- och tevattenrör för bekvämare användning. Kokaren är nickelpläterad och har en kärna av blyfri mässing med det bästa termiska egenskaperna och god värmeisolering. Den 1,8 liters kokaren är anpassad till termosifonsystemet som ger perfekt balans mellan espressobryggning och mjölkskumning. Värmen styrs av pressostaten som är av professionell klass, med känslighet på 0,035 grader C. 1,8 liters kokaren med den exakta värmeregleringen ger perfekt extraktion av kaffet vid 92 grader C. Rotationspump med tyst gång och snabb leverans av korrekt tryck. Färskvatten med koppling till vattennätet eller med den inbyggd tank med 3 liters kapacitet och indikation när den behöver påfyllning. Denna espressomaskin har utformats och tillverkats av material av högsta klass för att espressotraditionen ska leva i ditt hem.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension

Recensioner

Jättenöjd! by Karin (Skrevs den 2017-08-04)
Haft den flera år. Älskar tystheten, och att den alltid levererar!