Utgående!

UTG. ROCKET ESPRESSO GIOTTO PLUS PID

Artikelnummer: 3229

Lagerstatus: Beställningsvara

Utgående modell. Ersätts av Rocket Giotto typ v som du hittar här!

Denna espressomaskin har så kallad värmeväxlare, det vill säga en kokare som kan skumma och brygga samtidigt. Detta gör kaffebryggandet snabbt och smidigt. Maskinen har indikation när den behöver påfyllning, fyller du inte på vatten kommer den att stänga av sig. På denna maskin har du vibrationspump vilket betyder att du inte kan koppla den på vattennätet. Vill du göra det finns samma maskin med rotationspump här. Sargen som ingår till espressomaskinen är i plast, vill du köpa till en rostfri sarg finner du den här.

Kom in i butiken eller hör av dig, så berättar vi gärna mer. Leveranstid ca 3-5 dagar. För mått och teknisk data se nedan.

16 495 kr


✔️  Personlig service

✔️  Snabba leveranser
✔️  Öppet köp i 14 dagar

ELLER

Detaljer

Tekniska specifikationer: Bredd 34 cm, Djup 42,5 cm, Höjd 37,5 cm, Pump Vibration, Kokare/värmeväxlare 1,8 Liter, Elektronik PID, Effekt Element 1200 watt, Vattentank/Anslutning 2,9 /NEJ, Nettovikt 23 kg.

Byggd för att på alla sätt återspegla upplevelsen av en professionell espressomaskin, med det bästa av teknik taget från professionella maskiner. Utrustad med funktioner som värmeisolerade ång- och tevattenrör för bekvämare användning. Kokaren är nickelpläterad och har en kärna av blyfri mässing med det bästa termiska egenskaperna och god värmeisolering. Den 1,8 liters kokaren är anpassad till termosifonsystemet som ger perfekt balans mellan espressobryggning och mjölkskumning. Istället för mekaniska presostater som reglerar tryck i kokaren är denna utrustad med ett elektroniskt PID- system som mycket exakt och pålitligt reglerar värmen/trycket i kokaren. 1,8 liters kokaren med den exakta värmeregleringen ger perfekt extraktion av kaffet vid 92 grader C.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension