Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 59 kr
  •  Klarna / Swish

Diner Möbler i Amerikansk Retrostil

Gillar du kaféer i American diner stil?  50-tals möbler eller retromöbler som diner booth? Då är Magasin 11 butiken för dig! Vi satsar på att ha allt behöver för att få till den rätta 50-tals American retro Dinerkänslan i ditt hem eller för kaféer. Våra diner möbler är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét och lång livslängd som även passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil. Förutom ett brett sortiment retromöbler har vi även dinermöblerna i flera olika utföranden och färger.

Mät och kolla ordentligt före du lägger din order och tveka inte att höra av dig om du har några som helst frågor. Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Du når oss på 076-019 29 57. Vi har sålt Dinermöbler sedan 2003! Kolla även in våra dinertillbehör för att göra retro inredningen komplett! 

Läs mer
Stäng

Vi har sålt dinermöbler i många år på Magasin 11 och har allt från kompletta diner booth. Soffgrupper i dinerstil. Retrostolar och barstolar i dinerstil för ett kafe eller restaurant. Du hittar även dinersoffor, fåtöljer i dinerstil och fina dinerbord med flera olika modeller och toppskivor.

Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination diner möbler som du vill ha det. Välj mellan 9 olika färger på dinermöblerna, 2 olika bordsskivor samt många olika varianter av dinermöbler hos oss.

Vi har ca 1-3 veckors leveranstid och du får personlig service när du handlar med oss. Tveka inte att höra av dig på [email protected] eller mobil 070-019-29 57

Produkten har blivit tillagd i varukorgen