Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retroradio RD70 Röd Roberts Radio

Denna Bluetooth radio från Roberts Radio är designad med inspiration från 50-talet blandat med dagens teknik, vilket gör detta till den ultimata radion. Roberts Radio grundades 1932 och är med all sin kunskap starkare än någonsin.

Roberts Radio RD70- serien har både FM och DAB radio samt Bluetooth såklart. Den finns i färgerna svart, röd, grön, grå, blå och creme. 

Radion är inte bara en stilikon och en vacker inredningsdetalj. Här har vi en radio med superbt ljud och kristallklar mottagning, med högt ställda krav på kvaliteten i varje komponent. Kabinetten är tillverkad i riktigt trä och är akustiskt finjusterad. Då radion kommer med Bluetooth har du möjligheten att använda din RD70 som en avancerad högtalare att strömma favoritlåtarna genom. Retroradion har även en fullfärgsdisplay vilket gör det lätt att navigera bland alla funktioner. Det går också att använda sin RD70 som en väckarklocka då den har inbygd klockradio med bland annat 2 olika väckningstider och snooze. Man kan säga att Roberts Radio är älskad av generationer av lyssnare, utan att överdriva. Företaget grundades nämligen 1932 och är med sin kunskap starkare än någonsin. Denna Bluetooth radio de tagit fram är designad med inspiration from 50-talet blandat med dagens teknik, vilket gör det till den ultimata radion. Roberts Radio RD70- serien har både DAB och FM radio samt Bluetooth såklart. Den finns i färgvarianterna blå, creme, grön, röd, svart och grå. Radion är inte bara en stilikon och en vacker inredningsdetalj. Här har vi en radio med superbt ljud och kristallklar mottagning, med högt ställda krav på kvaliteten i varje komponent. Kabinetten är tillverkad i riktigt trä och är akustiskt finjusterad. Då radion kommer med Bluetooth har du möjligheten att använda din RD70 som en avancerad högtalare att strömma både poddar och favoritlåtarna genom. Retroradion har även en fullfärgsdisplay vilket gör det lätt att navigera bland alla funktioner. 

Det går också att använda sin RD70 som en väckarklocka då den har inbygd klockradio med bland annat 2 olika väckningstider och snooze. 

Teknisk information:

Snabbval för FM och DAB i 20 snabbvalsplatser
Display med 6 olika designteman
Klocka som kan visas både analogt och digitalt
Alarm: Fullt alarm med 2 väckningstider buzzer DAB och FM
Snabbval: 20 platser 10 FM 10 DAB
Kontroller: Toppmonterade vilket stödjer navigationen
Nattläge: Minskar ljusflödet till en nattlig nivå
Bärhandtag: Skodd läder
Batteridrift: Ja
Nätdrift: 220 - 240 volt AC via adapter som ingår
Mått: 25,2 x 16 x 10,4 cm (B x H x D)
Vikt: 1,65 kg 

Anslutningar:

Hörlursuttag 3,5mm stereo
Vanlig AUX ingång som är kompatibelt med exempelvis Samsung eller Iphone med AUX adapter

 

 

 

 

 

 

 

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter vi tror du gillar
Populära Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen