Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst
StarStarStarStarStar Half 3 recensioner

Tågbana i gran

Sista exemplaret, Liten plastdel trasig, därav priset!

Vill du ha coolaste julgranen som garanterat blir en snackis bland vännerna? För vad kan bli mer stämningsfullt än ett tåg som tuffar runt i julgranen. Med denna juldekoration kommer du skapa julminnen som man inte glömmer i första taget. Tåget har ljus och går på 4 AA batterier. Ljudförstärkt animerad motor "all aboard" hälsning och ring ring bell ljud. 2 inställningar: Kontinuerlig körning eller tidsinställd batterisparfunktion. Trädstammen på granen bör vara mellan 2,4 cm till 5,7 cm.

Mått & Info
Längd 57 cm Höjd 9 cm Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter vi tror du gillar

Medelbetyg 4.3/5 baserat på 3 st röster.

StarStarStarStarStar Off
Rolig och bättre kvalitet än jag trodde, sitter väldigt bra fast och känns stadigt. Lite högt ljud och tog en rätt lång stund att montera.
StarStarStarStarStar
TÅG

Köpte detta julgranståg till mina barnbarn,jag beställde den lite sent-<br>Så man har inte testat den ännu,dom vet vad jag har köpt.Så dom väntar på att det ska bli jul fort.<br>Det är spännande att se hur det funkar.
StarStarStarStarStar Off
Tåg mys i granen

Efter att tåget var på plats i granen och julen kunde börja med ett rörligt tågsätt som åkte runt i granen med meddelande och TUT . Det gjorde julen och granen till en höjdpunkt . <br>Kan rekommendera tågsättet som åker runt i granen och drar åt sig allas blickar och gör julen lite mera magiskt.
Populära Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen