✔️Kundtjänst & Butik 031-134424 Vard. 10-18 Lörd. 10.30-17 Sön. 12-15  ✔️Lagervaror levereras inom 1-2 dagar ✔️Fri frakt över 600:-  ✔️Enkla returer  ✔️Öppet köp 30 dagar   

Jobba hos oss


Om du har tidigare butikserfarenhet liknande vår butik och söker lördagsarbete kan vi vara intresserade av just dig, det är inte så många timmar men du skulle ingå i ett gott team och sommar och jul finns det fler arbetstimmar att få!

Även om du bara söker heltid kan du skicka in ditt CV tills oss för framtida behov, till – personal@magasin11.se. Tänk då på att det viktigaste är det personliga brevet. Utbildning och formella meriter har självfallet sina poänger men det viktigaste för oss på Magasin 11 är det som inte står på ditt CV.

Vi söker personal med ett brinnande engagemang och intresse för heminredning, kaffe och god service. Vi är också intresserade av  vad du gör nu, varför du tror att du passar hos oss & vilken tidigare butiks/kafé erfarenhet du har. Att ha jobbat med e-handel tidigare är också meriter vi tittat på då vår webbutik är den som ökar mest just nu.

Karin Engströmer
VD Magasin 11 AB