Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Vattenkokare med temperaturinställning Severin

En vattenkokare är en oumbärlig apparat i de flesta hem, och med den här modellen kan du njuta av en kopp te eller kaffe på nolltid. Denna vattenkokare i glas har en kapacitet på 0,5 liter och en effekt på 1100W, vilket innebär att vattnet kokar snabbt och effektivt.

Det som verkligen skiljer denna vattenkokare från andra modeller på marknaden är dess platta design, vilket gör det enkelt att hälla upp vattnet utan att riskera att bränna sig. Dessutom är den eleganta designen ett riktigt blickfång i köket, oavsett om du har en modern eller klassisk inredningsstil. En annan fördel med denna vattenkokare är dess temperaturinställning. Du kan välja mellan temperaturer från 40°-100°C med 5°C intervall, vilket gör att du kan brygga te eller kaffe precis som du vill ha det. Detta är särskilt användbart för teälskare som vet att olika tesorter kräver olika temperaturer för att smaka som bäst.

Trots sin kompakta storlek har denna vattenkokare en hel del att erbjuda. Den är tillverkad av högkvalitativt glas och har en automatisk avstängningsfunktion som gör att den stängs av när vattnet har kokat klart. Dessutom är den enkel att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt och bekvämt val för alla kök.

Sammanfattningsvis är den här vattenkokaren en utmärkt investering för alla som uppskattar en god kopp te eller kaffe. Med sin snabba uppvärmningstid, temperaturinställning och platta design är den både praktisk och elegant. Beställ din egen vattenkokare i dag och njut av en perfekt bryggd kopp te eller kaffe när som helst på dagen!

Mått & Info
Effekt: 1100W | Kapacitet: 0,5 liter
Temperaturinställning 40°-100°C
Snygg design i glas och rostfritt stål
Dolda värmeelement
Ergonomiskt handtag
Stadig bottenplatta med gummifötter
Automatisk avstängningTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter vi tror du gillar
Populära Produkter

Produkten har blivit tillagd i varukorgen