Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Matlådor retro

Här hittar du matlådor i plåt i fina färger! Snygga, smarta och hållbara. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Unna dig matlådor som är hållbara

Äntligen en produkt man kan unna sig som inte förstör för vårt klimat utan tvärtom är smart. Gör du som jag & försöker ta med en matlåda till arbetet eller behålla matresterna i kylen till ett senare tillfälle? Ogillar du alla plastförpackningar som blir äckliga så fort man haft lite köttfärssås i? Då är våra lunchlådor något för dig.

Matlådor från re:eat

Vi köper våra lunchboxar från re:eat som är ett gammalt familjeägt Svenskt företag som gjorde "matboxar" (eller dosor som de kallas) redan på 50, 60, 70 & 80 talet. De tål ugn, micro & är gjorda i Sverige av 100% rostfritt stål! Unna dig en riktigt fin lunchlåda som du behåller länge istället för plasten som förstör för vårt klimat och dessutom blir sliskiga. re:eat är förutom att de är jättefina, också väldigt lätta att rengöra då de är helt i polerad rostfri stål. Finns i flera modeller.

Smart, snygg och hållbar

En riktigt favoritprodukt som du tjänar in flera gånger om. Beställ en till en vän eller unna dig din egen, finare lunchlåda får du leta efter! En smart, snygg & hållbar produkt i härlig retrostil. Sådant älskar vi på Magasin 11, inredning man blir glad av!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen