Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Hinza väska

Vi säljer den populära Hinzaväskan som är en svensk klassiker! Vi erbjuder flera olika storlekar och färger av snygga & retro hinzaväskan!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Brett sortiment av Hinzaväskor

Vårt breda utbud erbjuder olika färger och storlekar, så oavsett om du föredrar neutrala toner eller djärva nyanser, har vi något för dig. Från små detaljer till rymliga modeller, varje hinzaväska är skapad för att följa din personlighet och underlätta din vardag. Utforska det mångsidiga sortimentet och låt din väska vara ett uttryck för din unika stil.

Historien om Hinzaväskan

Hinzaväskan är en plastväska att ha till picnicken, förvaring, när du handlar eller som handväska. Hinzaväskan började tillverkas redan på 1950 talet. Men produktionen av Hinzaväskan upphörde när matbutiker började dela ut gratis plastpåsar att packa maten i. Idag har produktionen av retroväskorna återuppstått och drivs idag av Karin Bachstätter, som är barnbarns barn till grundaren av Perstorp AB och uppvuxen med de praktiska plastväskorna. Väskan är en snygg shoppingväska kan användas för matinhandling -som Hinzaväskan ursprungligen designades för, förvaring av inredning eller att slänga i saker i vid dagsturen. Unna dig en riktig shoppingväska att ta med till mataffären, badhuset eller stranden som håller länge och som alltid finns där för dig!

Hinzaväskan är gjord av Grön plast

Hinzaväskan vi säljer tillverkas i Biobaserad plast som är ett klimatsmart val. Fossil plast ersatts med plast framställd från växtriket från sockerrör som är en förnyelsebar råvara. När sockerrör växer upptar de koldioxid från vår atmosfär. Om plast framställd av sockerrör förbränns frigörs koldioxiden tillbaks till atmosfären. I och med att mängden koldioxid inte ökar, vilket sker vid förbränning av traditionell plast från fossila råvaror, påverkas inte klimatet på vår jord. Sockerrören som används till att framställa den gröna plasten i Green Plastic-väskorna, odlas i plantage i Brasilien som ligger minst 2500 km från Amazonas. Grön plast kan återvinnas på samma sätt som traditionell plast. 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen