Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Serveringskorgar & tillbehör

Brett sortiment diner baskets, perfekt för hamburgare, eller pommes frites i. Använd serveringskorgarna med hamburgerfickor eller wrappapper.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Serveringskorgar är ett måste för alla hemma diners! Våra serveringkorgar går att köra i diskmaskin och micro. Tål värme upp till 65°C samt går att diska i diskmaskin samt uppvärmning i microvågsugn. Snyggt & praktiskt! Hamburgare + Serveringskort = Nice middag! 

Olika material
Serveringskorgar är behållare gjorda av olika material som flätad, stål eller plast, som vanligtvis används för att servera matvaror som bröd, frukt, grönsaker eller till och med smörgåsar. De är populära eftersom de erbjuder flera fördelar jämfört med traditionella serveringsrätter, inklusive:

Mångsidighet:
Serveringskorgar kan användas för ett brett utbud av mat och tillfällen, från tillfälliga picknickar till formella evenemang.

Bärbarhet:
De är lätta och lätta att bära, vilket gör dem idealiska för utomhusevenemang eller sammankomster där människor rör sig.

Presentation:
Serveringskorgar kan tillföra en estetisk tilltalande till maten som serveras, skapa en rustik eller vintage look som många tycker är tilltalande.

Hållbarhet:
Många serveringskorgar är gjorda av naturliga material som bambu eller flätat, som är mer miljövänliga än plast eller engångsalternativ.

Bekvämlighet:
Serveringskorgar är lätta att rengöra och förvara, och många kan staplas för kompakt förvaring.

Överlag är serveringskorgar ett populärt val för dem som vill lägga till en touch av charm och praktiskt till sin matservering.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen