✔️Kundtjänst & Butik 031-134424 Vard. 11-18    ✔️Snabba leveranser    ✔️Frakt från 29:-   ✔️Fri frakt över 1000:-   ✔️Öppet köp 30 dagar   

Vattentankar

Vattentankar

Sansone vattentank är en praktiskt, rejäl och snygg vattentank i rostfritt stål för upp till 25 liter. Välj mellan olika vattentankar i storlekar från 3, 5, 10,15 och 25 liters vattentank. Till 3 och 5-liters tanken finns det fötter du kan köpa till som gör att du enkelt kan placera glaset eller det du vill fylla under och sedan öppna kranen. De större vattentankarna kan du placera på en låda eller bordskant så du enkelt kan tömma innehållet ur kranen. Alla kranar fungerar väl och sluter tätt. Du kan även ta bort kranen och stänga för kranen till exempel vid en transport.

Sansone vattentankar är bra för att förvara vatten och annat på husvagnssemestern eller båtsemester då den inte går sönder och är enkel att tömma och rengöra med sitt stora hål och skruvlock ovanpå, Utöver detta passar vattentankarna utmärkt för att använda med vin, bål eller annat på fest. De har hantdag på ovansiden vilket gör de enkla att flytta med sig. Vi har sålt många Sansone vattentankar i många år för kaféer och hemmabruk och rekommenderar dem varmt. 

7 artiklar

Fallande ordning

7 artiklar

Fallande ordning