Andra färger / modeller

Monkey lamp-outdoor with rope seletti black

(5)
Artikelnummer: 161604

Lagerstatus: Kommer snart!

3 300 kr

Vår galet coola och trendiga Monkey Lamp från italienska märket Seletti har gjort sig omåttligt populär. Denna aplampa finns i svart eller vit och är tillverkad i konstharts. Vi har den i fyra olika modeller. Du hittar alla här! Den här modellen fäster du i taket. Kontakten går nedåt så du använder en vanlig stickkontakt i väggen, och lampan är justerbar på alla modeller - går alltså att ha både i handen och hängande nedåt. OBS, den svarta går bra inne OCH ute.

Glödlampa ingår!
Mått 37 x 20,5 cm. Höjd 76,5 cm.  Lampsockel: E14. Max 40 W.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension

Recensioner

Lyckad present by Carina (Skrevs den 2019-03-11)
Härlig och udda inredningsdetalj, en given snackis bland gästerna!
Kanon by Marilyn (Skrevs den 2018-12-18)
Så cool och snabb leverans!
Jättefin!....men.. by Hannah (Skrevs den 2018-11-05)
Jättefin lampa som mötte förväntningarna. Det man ska veta är att det sitter en transformator på kontakten som gör att endast den medskickade lampan funkar, inte andra lampor som man köper i Sverige. Detta är ett minus eftersom man kanske vill byta till en lampa med ett annat sken.
Störtcool! by Cecilia (Skrevs den 2018-09-17)
Är mycket nöjd med min nya lampa! Den är precis så cool som jag tänkte att den skulle vara och har gett glada utrop från mina gäster.
Är också mycket nöjd med er hantering av beställningen, snabb leverans och inget krångel.
Supernöjd!!! by Diana (Skrevs den 2018-02-21)
Jag är super nöjd med min snygga Seletti monkey lamp with rope! Passar perfekt i mitt vardagsrum och blir väldig glad av den! Hämtade lampan i butiken, jättetrevlig och proffsig personal!