New!
Andra färger / modeller

Papegoja flygande grön 40 cm

(2)
Artikelnummer: 900236

Lagerstatus: 11

499 kr

När du handlar hos oss:
✔️ Leveranstid 1-2 vardagar vid lagervaror
✔️ Frakt från 39 kr  ✔️30 dagars öppet köp
Mail: info@magasin11.se Tel: 031-134424  

En grön verklighetstrogen flygande papegoja att hänga upp hemma för att få till en liten exotisk känsla. Snygg att kombinera med andra dekorationsfåglar, vi har undulater eller våra andra papegojor för att få en exotisk känsla. En fin konstgjord fågel fungerar också perfekt ensam på ett utvalt ställe, det blir garanterat ett blickfång i rummet. 

Mått: 40 cm

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension

Recensioner

Fjäderdräktens färger bleks bort av solljuset by Lars (Skrevs den 2020-07-02)
Jag älskade denna goja från första stund. Men nu när den hängt (i skuggat läge) på min balkong sedan början av juni börjar den se sorglig ut. Priset 499:- står inte i proportion till den usla kvalitén. Fjädrarna ( sannolikt hönsfjädrar) som papegojan är byggd med är färgade med billig ej ljusäkta färg. Priset borde vara max 150:- för denna tingest. Ledsamt att skriva ett dåligt betyg för en produkt från magasin11 som annars är en av mina absoluta favoritbutiker.
Kul och uppskattad inredningsdetalj! by Lars (Skrevs den 2020-05-28)
Jättefin papegoja som väcker uppskattning bland mina vänner när de ser den hänga i mitt inglasade uterum. Lite pyssligt att få stjärtfjädrarna på plats så det blev snyggt, behövde använda saxen för att putsa till kartongbiten så den inte syns. Men det var inte svårt!