Andra färger / modeller

Passalacqua Mehari 1kg Espressobönor

(5)
Artikelnummer: 1157

Lagerstatus: 1500

299 kr

När du handlar hos oss:
✔️20 års erfarenhet  ✔️30 dagars öppet köp
Mail: info@magasin11.se Tel: 031-134424  

Mehari från Passalaqua är ett mörkrostat kaffe med fyllig, kryddig och "chokladig" smak.  Det är en kraftig och fyllig espresso, som även passar perfekt i mjölkkaffen. Bönorna är en 50/50 blandning av robusta och arabica, eller 30/70 (robusta/arabica) beroende på vilka man frågar - familjen Passalacqua är hemlighetsfulla. De olika blandningarna av bönor är från Venezuela, Cuba, Etiopien och IndienDet är ett av Passalacquas populäraste blandningar, och är en stark rekommendation att prova!

I Augusti serverar vi Passalacqua mehari som månadens böna, men det är också vårt huskaffe och serverar därför året runt!

Detaljer

Familjen Passalaqua startade sitt familjerosteri i Neapel 1948 och rostade då 5 kg kaffe i timmen på napoletanskt vis (mörkrostning av väl utvalda bönor). De har utvecklat sina metoder under de år som gått, och de generationer som tagit arvet vidare, men lägger fortfarande yttersta vikt i det finkänsliga hantverket och valet av bönorna.

Passalacqua lägger också stor vikt på färskheten av kaffet och levererar därför bara till utvalda importörer, med korta leveranstider, istället för att det läggs på stora lager och tappar smaken med tiden.

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension

Recensioner

Bästa kaffet! by Nicklas (Skrevs den 2018-08-17)
Toppenpris på världens godaste kaffe, snabb leverans och gott bemötande! Snart dax för påfyllning.
Perfekt by Jonas (Skrevs den 2017-08-14)
Perfekt avvägning mellan Arabica och Robusta!
Mycket gott kaffe med en chokoladton by Magnus (Skrevs den 2017-01-19)
Vårt absoluta favorit kaffe, mycket god som espresso, lika god som bryggkaffe men I en cappuccino så kliver chokoladsmaken fram lite mer och förgyller cappuccinon
SNABB OCH TREVLIG SERVICE AV RUGGIGT GOTT KAFFE by Magnus (Skrevs den 2016-11-28)
Leveransen kom snabbt. Kaffet var gott och Magasin 11 gav mig pengar tbx för "storköpsrabatt" bara positivt :-)
Kraftig espresso by Jonas Anselmby (Skrevs den 2016-11-13)
Helt klart mitt favoritkaffe!
Mörkrostat, på gränsen till oljig yta ger ett mycket god espresso med rikligt med crema. Svårt att motivera mig till annat vardagskaffe.