Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Handgjorda smycken i marin retrostil

Här hittar du vackra halsband och ankararmband från Maris Sal. Alla dessa fina smycken är handgjorda på Hönö i Göteborgs skärgård. ⚓

Läs mer
Stäng

Handgjorda smycken i marin retrostil

Hos oss hittar du smycken i retro & marin stil är tillverkade av hållbara material som tål att följa med dig ut på en seglar- eller simtur. De flesta av våra marina smycken går att få olika storlekar och färger så du kan hitta en som passar just dig! Våra marina smycken hittar ni i stål eller i 18 k guldplätterat stål eller guldpläterad roséguld. Ett presenttips är vår bästsäljare ankararmband med inställningsbar länk så du inte behöver veta måtten på den som skall få ankararmbandet.

Smycken med motiv av ankare

Våra marina smycken är både moderna & retrosmycken på samma gång med sitt ankare & marina stil. En perfekt följeslagare som ger dig en tidlös och klassisk marin stil såväl på kontoret som på båtturen. Ankararmbanden från Marissal är helt vattentåligt, smyckerna behöver ej tas av vid segling, bad eller dusch då de är av högsta kvalitet rostfritt stål eller ett guldpläterat ankare som ej behöver poleras, ankarsmykerna oxiderar ej.

Marina smycken tillverkade i Sverige

Marissal är ett Svensk märke, marin design från Hönö i Göteborgs norra skärgard. De marina smyckerna är ofta inställbar i sin storlek som passar de flesta. Stilrena armband som vilar vackert på din handled. Ställ in storleken första gången du tar på dig armbandet och fäst sedan enkelt armbandet med ankaret som lås.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen