Andra färger / modeller

Rocket espresso giotto type v

Artikelnummer: 140503

Lagerstatus: 1500

17 490 kr

När du handlar hos oss:
✔️ Leveranstid 1-2 vardagar vid lagervaror
✔️ Frakt från 39 kr  ✔️30 dagars öppet köp
Mail: info@magasin11.se Tel: 031-134424  

Denna espressomaskin har så kallad värmeväxlare, det vill säga en kokare som kan skumma och brygga samtidigt. Detta gör kaffebryggandet snabbt och smidigt. Maskinen har indikation när den behöver påfyllning, fyller du inte på vatten kommer den att stänga av sig. På denna maskin har du vibrationspump vilket betyder att du inte kan koppla den på vattennätet. Vill du göra det finns samma maskin med rotationspump här. För mått och teknisk data se nedan. Medföljande Giotto Type V kommer en metallsarg, ett enkelhandtag, ett dubbelhandtag, en tamper, en rengöringsborste, en microfiberduk och rengöringspulver.

Hör av dig så berättar vi gärna mer. Leveranstid ca 1-5 dagar. För mått och teknisk data se produktbeskrivningen nedan. 

Detaljer

TEKNISKA SPECIFIKATIONER:
Bredd: 33,5 cm
Djup 42 cm
Höjd 40 cm

Pump: Vibration. Kokare: Värmeväxlare. Vattentank: 2,9 liter. Ansluting: Nej. Elektronik: PID. Effekt: 1200 watt. Nettovikt 23 kg

Skillnaden från dennes föregångare, Giotto Plus PID, är att Giotto Type V har några nya stilistiska förändringar. Nya fötter som är justerbara i höjd samt även en ny design på ångröret och hetvattenkranen. Sidopanelerna på nya Giotto har fått en mer tredimensionell design i och med att sidorna nu är mer diamantformade snarare än den triangulära formen som den tidigare hade.Type V finns i design Giotto och Mozzafiato. Modellerna är desamma inuti, den enda skillnaden är utseendet. 

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension