Andra färger / modeller

Rocket espresso R Cinquantotto

Artikelnummer: 4131

Lagerstatus: 1500

27 800 kr

När du handlar hos oss:
✔️ Leveranstid 1-2 vardagar vid lagervaror
✔️ Frakt från 39 kr  ✔️30 dagars öppet köp
Mail: info@magasin11.se Tel: 031-134424  

NYHET SOMMAREN 2020
Preliminär leverans inväntas i slutet av juli, passa på att förbeställa!

R Cinquantotto är en uppdatering av föregångaren R58. Rocket Espresso R Cinquantotto är en semi-professionell espressomaskin med dubbla isolerade kokare. Designen har ändrats en hel del och touch-screen fjärrkontrollen är numera enklare att använda.

Med separerade kokare i mässing är bryggtemperaturen helt oberoende av uttag av ånga och hetvatten. Det gör också att temperaturen kan ställas upp på ångkokaren för bästa tryck vid skumning utan att påverka bryggresultatet. Temperaturerna i båda kokarna regleras elektroniskt (PID) för största exakthet.

Inställningar på R Cinquantotto görs på den medföljande touch-screen fjärrkontrollen. Fjärrkontrollen behöver endast vara ansluten via USB när parametrar ska ändras.

Vatten kan tas från den inbyggda färskvattentanken på 2,5 liter eller så kan den kopplas till direkt vattenanslutning. Spillbrickan på R Cinquantotto kan valfritt kopplas till avloppsanslutning eller tömmas manuellt. En annan nyhet är den integrerade shot timern som syns över på- och avknappen. Med fördel kan denna användas för att säkerställa korrekt bryggtid på er espresso - 25 milliliter på 25 sekunder.

Bryggning och fyllning matas av en rotationspump som är den vanligast förekommande pumpen i professionella maskiner. Bryggtrycket kan regleras med en skruv på pumpen som är tillgänglig under maskinen.

Den uppdaterade designen är stilren med tydligt raka drag som lätt kurvas i hörn vilket ger en riktigt snygg helhet. Fötterna har fått en ny design i triangulär anda som ståtligt lyfter upp detta stilverk.

Medföljande R Cinquantotto kommer en metallsarg, ett enkelhandtag, ett dubbelhandtag, en aluminiumtamper, en rengöringsborste, en blindsil, en microfiberduk och rengöringspulver.

Ring oss så berättar vi gärna mer. Leveranstid ca 1-5 dagar. För mått och teknisk data se produktbeskrivningen nedan.

Detaljer

TEKNISKA SPECIFIKATIONER:
Bredd: 31 cm
Djup 44 cm
Höjd 38,5 cm

Pump: Rotation. Kokare dubbla /värmeväxlare: 0,58/1,8 Liter. Vattentank: 2,5 liter. Ansluting: JA (valfritt). Elektronik: PID. Effekt :1400 Watt. Nettovikt: 29 kg
Bryggrupp: E61

Skriv din egen recension

Skriv din egen recension