Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Golvlampor i Industriell & Retro Stil

Vi har fina golvlampor i industriell & retrostil! En industriell golvlampa sätter den där rätta toutchen hemma som gör det ombonat & mysigt. Hos oss får du snabba leveranser & personlig service!

Läs mer
Stäng

Vi har golvlampor i industriell stil

Hos oss hittar du snygga industriella golvlampor som hjälper dig att skapa ett spännande och trivsamt hem, vi erbjuder robusta golvlampor som ger ett otroligt mysigt ljus och atmosfär som med sin vackra design är fina att titta på även när de inte används. 

Vad kommer våra industriella golvlampor ifrån?

En av våra favoritleverantörer när det kommer till industriella golvlampor och inredning är Trademark Living. De jobbar med råa, naturliga och återvunna material i sina golvlampor som då blir unika lampor för golvet som blir riktigt fina inredningsdetaljer förutom att de ger vacker belysning. Deras golvlampor har en historia bakom sig, och ingen är den andra lik. Det är den coola och råa attityden i materialet och designen som gör golvlamporna industriella & tidlösa. Trademark Living arbetar med att återanvända material när de skapar nya industriella golvlampor och designar på ett sätt att det blir tidlöst.

Hur levereras våra industriella golvlampor

Köper du en stor golvlampa kan det vara att denna inte ryms på utlämningsstället. I dessa fall kommer de med hemleverans hem till dig med leveranstiden cirka 1-5 arbetsdagar. Du blir avsierad före leverans, alternativt då den finns att hämta på utlämningsstället! Vi skickar dessutom ett spårbart mail då din golvlampa är påväg till dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen