Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Kylväskor

Stora som små kylväskor, härliga somriga motiv och även miljömedvetna kylväskor gjorda från återvunna plastflaskor. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Tips för våra retro kylväskor

Det finns flera anledningar till varför man bör ha kylväskor:

  1. Förvara mat och dryck på rätt temperatur: En kylväska hjälper till att hålla mat och dryck kylda på rätt temperatur under transport, vilket minskar risken för bakterietillväxt och försämring av matens kvalitet.

  2. Transportera känsliga livsmedel: Vissa livsmedel, såsom mejeriprodukter och färsk fisk, är extra känsliga för temperaturförändringar. En kylväska är då nödvändig för att transportera dessa livsmedel på ett säkert sätt.

  3. Bevara mat och dryck under utomhusaktiviteter: Om man planerar att ha picknick, camping eller andra utomhusaktiviteter, kan en kylväska vara till stor hjälp för att hålla mat och dryck kylda under längre perioder.

  4. Miljömedvetenhet: Att välja en kylväska som är tillverkad av återvunna material är ett sätt att minska på avfall och ta ett hållbart beslut för miljön.

Våra kylväskor i retrostil från England och Frankrike

Välj vilken storlek och modell som passar dig bäst och ta sedan med dig den på picknicken eller varför inte i husvagnen? Med en sådan fin kylväska glömmer du knappast lunchen hemma i kylen utan kan stolt stoltsera med en färggrann, praktiskt och snygg kylväska i lagom format. Våra galet coola kylväskor kommer från England och Frankrike!

Kylväska som matlåda på jobbet

Kylväskor är praktiska för att hålla mat och dryck kylda under transport eller utomhusaktiviteter, samt för att bevara känsliga livsmedel på rätt temperatur. Att välja en miljömedveten kylväska kan också vara ett bra sätt att ta ansvar för miljön och minska på avfallet.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen