Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Julsaker i retro & industriell stil

Här hittar du tidlösa handplockade juldekorationer att användas i i generationer, allt från jultomtar i retrostil till äkta Disney figurer från Jim Shore.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Julsaker & julgransdekorationer 2023

Vi är supertaggade inför julen 2023! Förra året hade vi ett succeår med massa nöjda kunder, få reklamation eller returer, vi kände själva att vi hade en fin bra mix av härlig julinredning som sätter mysfaktor på tillvaron denna mörka årstid! Med 20 års erfarenhet vet vi var man hittar julsakerna med det där lilla extra som skapar barndomsminnen och en stämningsfull jul som har en tydlig personlig prägel.

Vårt sortiment julgransdekorationer

Oavsett om du kikar efter något till granen, ren juldekoration eller något att hänga i en kvist över matbordet i så har vi julpyntet med det där lilla extra! Magasin 11 älskar inredning i Retro & Industriell stil. Hos oss finner du vackra eucalyptuskransar att hänga på dörren, julmisteln för entredörren eller tomtesettet för fönsterbrädan! Vi tycker inredning skall vara modern men ändå tidlös. Istället för att köpa nytt och byta ut gammal inredning vill vi att du istället skall njuta av vacker & tidlös design år ut och år in. Nytt i vårt julsortiment för 2022 är smågranar med jutesäcksfot som blir perfekta att inreda med inomhus såväl som utomhus. Vi har utökat julsortimentet julgranskulor markant efter att sålt slut av alla julgranskulor tidigt in på julen förra året samt tagit in fler julspel & och andra juldekorationer i retrostil. Enjoy jul med oss på Magasin 11.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen