Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Plåtkrukor

Vi har ett brett sortiment plåtburkar utan lock att användas till det mesta. Inred snyggt med dem för för kryddor, en burk för bestick i köket, för pennor eller använd dem för köksredskapen.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Plåtburkar och plåtkrukor utan lock

Vi säljer plåtburkar i ett gäng olika storlek och form för pennor, blommor eller annat småkrafs som passar i de flesta rummen. Många av plåtburkarna kommer i 2-set med en större och en mindre burk och en del säljes löst. Supersnygga plåtburkar att mixa & matcha med varandra & förvara sådant du vill stuva undan snyggt. 

Järnburkar i Industriell stil

Vi har även burkar med handtag eller ett läderband på sig i en läcker industriell stil som är skitsnygga att duka med eller varför inte att ha på kontoret för pennorna. Dessa burkar är också snygga i badrummet kan du använda dem för att förvara hårborstar, tandborstar, smink. Du kan även ha burken i ett fönster, eller i ett orangeri där de blir vackra som krukor. Burkarna finns även som dubbel eller med en ring istället för ett läderhandtag. Vi har även större burkar som närmast liknar en kruka att ha för blommor eller förvaring av större saker.

Tips på vad du kan göra med din plåtkruka

Varför inte välja en snygg plåtburk som du gör ett hål i och skruvar upp på väggen för pennor & saxar. Du kan ha dem i ditt badrum för tandborstar eller en blomma, i köket, för pennor, saxar. För dig som målar kan du snyggt förvara dina penslar i en plåtburk på hyllan när du inte använder dem. Du kan plantera i dem eller ha färska kryddor i burkarna. Bara fantasin sätter stop på vad du kan hitta på med burkarna egentligen! Finns med läcker retrostil som passar perfekt som presenttips!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen