Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Industrilampor

Industriella lampor i rejäla material som stål, trä & återvunnen metall att sätt en snygg & trevlig stil på belysningen som är tidlös & håller i längden.

Läs mer
Stäng

Vad är industriella lampor

En snygg och bra lampa ger inte bara belysning utan sätter även atmosfären på rummet som den är i. Industrilampor är lampor i råare och rustikare material som råmässing, stål eller mattstål som då ger ett industriellare intryck med känsla av en gammal fabrik, cool restaurang eller varför inte en lagerlokal. Alla kan inte bo så men man kan inreda så att du får känslan genom att använda lampor i lite råare och tuffare stil. Lamporna i industriell stil får gärna vara slitna, patinerade och varför inte rostiga, vi tycker om industrilampor i mattsvart metall mixat med återvunnet trä, betong och zink. Just det att det redan är "gammalt" gör lamporna extra coola och snygga över tid. Industriella lampor är ingen trend för oss utan tvärtom helt rätt. Den industriella stilen på lampor håller i generationer och lamporna är dessutom gjorda i tåliga material som gör att de inte går sönder i första taget. Vi tror att de är så man kommer att handla inredning i framtiden, med återvunna & tåliga material i cool tidlös & personlig design. Därför letar vi alltid snygg industriell belysning till prisvärda priser.

Jobbar hållbart och tänker på miljön

Det är ingen slump att vi väljer industriell belysning från bland annat Trademark Living. De arbetar med belysning i råa, naturliga och återvunna material, och har många snygga unika industrilampor. Deras lampor har en historia bakom sig där ingen är den andra lik och det är den coola och råa attityden i materialet och designen som binder dem samman och gör lamporna industriella. Trademark Living arbetar med att återanvända material för att skapa nya industrilampor och designar på ett sätt att det blir tidlöst & personligt.

Hur levereras våra industrilampor

Köper du en stor industrilampa kan det vara att denna inte ryms på utlämningsstället. I dessa fall kommer lampan med hemleverans hem till dig med leveranstiden cirka 1-5 arbetsdagar. Du blir avsierad före leverans, alternativt då den finns att hämta på utlämningsstället! Vi skickar dessutom ett spårbart mail då din lampa är påväg till dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen