Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Julklappstips

Julklappstips på bra presenter för när du skall på glöggfest, till julklappar fröknarna på skolan eller varför inte för dig som är en "Secret Santa" & överaskar någon med julklappar. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Genre

Julklappstips jul 2023

Här har vi samlat julklappstips. Vi har något som passar alla, mamma, pappa, syskon, ja hela släkten faktiskt. Julklappar tycker vi ska vara något som det finns en tanke bakom och som gör någon glad. Vi ger julklappstips som passar både stora och små i olika prisklasser som passar alla plånböcker.

Julklappar för den som har allt!

När man inte vet vad man ska köpa i julklapp till den som redan har allt så kan vi hjälpa dig med olika julklappstips. Vi kan tipsa om julklappar som du är unika, som du inte kan hitta i den vanliga butiken. Vi vill tipsa dig om julklappar som är speciellt handplockade för att du ska kunna glädja en nära och kär person i din omgivning.

Julklappar till julklappsleken

Är du som jag och tycker om att leka lite på julafton så är julklappsleken något för dig. Har du aldrig lekt julklappsleken kan du läsa om hur den går till här. Vi har många roliga och bra tips till julklappsleken. Något som jag tycker är roligt och kan tipsa om är att när man slår in julklapparna så slar man in paketen så de får en rolig form som sticker ut från mängden julklappar. Hemma hos mig blir det alltid en match om vem som får den roliga julklappen.

Julklappar till Secret Santa

När man som jag blir lite äldre och inte får så många julklappar som när jag var barn så brukar vi ha Secret Santa. Vet du inte vad det är så kan du läsa om det här. Jag tycker att det är en rolig tradition då man får fundera och komma på något speciellt som passar just den som man är Secret Santa för.

 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen