Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Rullvagnar & Brickbord

Snygga rullbord att använda som avlastningsbord eller att använda som en alternativ och dekorativ plantering i vardagsrummet för en mer personlig inredning. Rullvagnar är otroligt praktiskt & snyggt!

Läs mer
Stäng

Rullvagnar & brickord med flera anvädningsområden

Våra rullvagnar och brickbord har många användningsområden och kan användas på många ställen i hemmet. Använd ett brickbord för förvaring i köket eller badrummet, byt ut det traditionella nattduksbordet mot ett rullbord, eller använd ett rullbord som en alternativ och dekorativ plantering i vardagsrummet för en mer personlig inredning. Möjligheterna är många och med den extra rörlighet som hjulen ger kan du enkelt och snabbt flytta runt ditt bord om du skulle ändra dig eller få en ny, kreativ idé. Vi tycker att en rullvagn är en perfekt inredningsdetalj att lyfta din inredning till nästa nivå.

Serveringsvagn eller barbord på hjul – du kan använda dem som du vill

Våra rullbord och brickbord fungerar idealiskt för professionella ändamål som serveringsvagnar till hemmet, en restaurang, att ha ett rullande barbord för att blanda läckra cocktails vid gästernas bord, eller en mobil förvaringslösning för köket. Även om ditt rullvagn eller brickbord i första hand ska fylla en praktisk funktion, har du en självklar möjlighet att sätta pricken över i:s helhetsupplevelse hemma genom att välja ett bord som kompletterar stilen hemma, café eller hotell.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen