Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retrogodis & retroläsk

Här hittar du retrogodis som klassiska tablettaskar som Viol, Salt i sol, Tulo, lakritspinnar och vår goda retro blandning. Bjud dig själv, familj och vänner på en nostalgisk smakresa med klassiskt godis och retro tablettaskar från Sockerbageriet. 

Läs mer
Stäng

Retrogodis i tablettaskform

Några favoriter av retrogodis du hittar hos oss är nostalgi tablattaskarna VIOL, SALT I SOL, SALMIAK & FRISKA FLÄKTAR. Visst förs man tillbaka i tiden av dessa tablattaskar med smak av forna tider. Perfekta gå bort gåvor eller att ge till som mormor som har allt emn kanske vill uppleva svunna tider för en stund.

Godis från Sockerbageriet

Våra tablettaskar kommer från Sockerbageriet som grundades i Helsingborg 1904 av och är ett familjeföretag. De arbetar med produkter med de bästa ingredienserna och har traditionellt godis som det var förr. Något vi på Magasin 11 såklart älskar. Få saker kan få igång ett samtal så snabbt på ett gäng tanter som en tablettask VIOL. Var det favoriten, eller var det salt i sol?

Mintpastiller i  retrosaskar

Förutom Tablettaskar från Sockerbageriet har vi också mintpasstiller i små retroaskar. Perfekt att ha i väskan om du druckit mjölk eller känner dig allmnt ofräsch i munnen. (eller varför inte bjuda till en kollega som har dålig andedräkt hi hi). De små retrosaskarna passar dessutom perfekt att ha som ask för huvudvärkstablette eller piller & plåster i handväskan!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen