Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Matstolar

Det gäller att hitta den perfekta matstolen. Den skall vara tålig, snygg & bekväm. Såklart skall den också vara snygg att kolla på.

Läs mer
Stäng

Vi tar inte lätt på våra matstolar utan väljer dessa med omsorg. Saknar du ett mått på en stol eller undrar över leveranstid, tveka inte att höra av dig till oss på 031-134424 eller [email protected] så hjälper vi dig. Möblerna kommer med fri leverans hem till dörren!

Köp fina matstolar online!

Snygga matstolar i olika stilar! Vi erkänner att vi har en "soft spot" för cafestolar och dess coola, klassiska vintagelook som de har. Skarp och maskulin, eller mjuk och knäpp? Vilken är din favoritstil? Vi erbjuder ett stort urval av enkla och klassiska retro matstolar i olika material som läder, trä, metall och galon. Det finns stora möjligheter att hitta just din matstol här för att säkra din stil.

Industriella matstolar i autentisk fabriksstil

Matstolar i metall med råmetallutseende är bra för för att bryta upp inredningen så att den blir mer personlig och rustik. Många av stolarna från Trademark Living är just designade i en skarp fabriksstil, vilket ger din inredning ett mer industriellt utseende, vilket vi på Magasin 11 älskar! Den industriella stilen på matstolarna går bra med flera olika stilar och gör ditt hem unikt.

Bekväma stolar som du inte vill resa dig från

Om du föredrar att sitta på ett mjukt underlag, välj någon av våra stoppade matstolar i läder eller galon. En mjuk och stoppad matstol är också en välkomnande stol för cafeer, restauranger och matsalar, där man ofta sitter länge vid borden.

Vårt sortiment matstolar i industriell stil

Vi på Magasin 11 jobbar för att få ett bredare utbud av cafestolar och restaurangstolar för professionellt och privat bruk. Stolarna kan mixas och matchas för att passa just dig och din unika inredning. Vårt sortiment består av både nyproducerade Living-stolar och vintagestolar, som aldrig kompromissar med komfort eller design. Vårt urval av kvalitetstestade matstolar inkluderar hållbarhet och råa material. Vi säljer även matstolar både med och utan armstöd.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen