Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retro pallar & Klappstolar

Hos oss hittar du ett spännande urval av industripallar och pallar med ett återvunnet trä eller countrystil. För den moderna, råa och rustika inredningen blir ditt hem supercolt med en snygg pall.

Läs mer
Stäng

Hos oss hittar du råa och spännande pallar i industridesign 

Pall i industriell stil har aldrig varit hetare. Många av våra industriuella pallar i järn och läder kommer från Trademark Living och är perfekta för att möblera på platser där du vill ha både rå och avslappnad atmosfär. Våra pallar är ett spännande och funktionellt inslag i din inredning i vardagsrum, sovrum eller kök, bara fantasin sätter gränser. Pallarna kan även användas på kontoret, som en extra stol runt mötesbordet eller i caféet som både fyller en funktion och blir snyggt på samma gång.

Vilka sorts retro pallar säljer vi

Hos oss hittar du pallar i industriell stil från Trademark Living med bra sittkomfort. Pallarna innehåller säten i bambu, återvunnet trä och läder. Pall med lädersäten ger extra bra sittkomfort och bra stöd.

Vad kan man ha en industriell pall till

En pall är bra att ha, och dess funktion kan uttryckas när det sitter en extra middagsgäst vid bordet, eller när du behöver en mjuk fotpall efter en lång dag på jobbet. Oavsett situation är det väsentligt att det är en bekväm pall där du kan vila en kort stund samtidigt som pallen är ett snyggt designelement i hemmet till vardags. Man kan ha flera stycken utplacerade i hemmet.

Högkvalitativa pallar - privat och professionell

Ett viktigt kriterium för att skapa en cool miljö för hemmet eller för en mysig bar, café, pub eller restaurang är att du har gjort dig besväret med att välja en speciell inredning och pallar som åtger en trevlig atmosfär och miljö.

Pallar i industriell stil

Hos oss hittar du ett spännande urval av industripallar och pallar med ett skulpturellt och spännande uttryck i en cool och rå stil. Pallar i återvunna material, stål trä och läder. Har du fallit för industriell stil som moderna, råa och rustik inredning blir ditt hem inte komplett utan en pall från till exempel Trademark Living i industriell look. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen