Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Glas & Porslin retrostil

Duka fint med glas och porslin i retrostil. Här kan du även hitta espresso och cappuccinokoppar, muggar med retromotiv, dricksglas och annat fint glas & retroporslin. 

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Glas & porslin i retrostil

Vi har ett brett sortiment porslin i retrostil att förgylla ditt hem med. Cabanaz retroporslin består av läckra tallrikar i klara färger och gammaldags stil finns som kaffekoppar i retrostil, retroassietter & mattallrikar. Porslinet tål diskmaskin och är tåligt och riktiga ögonmagneter. Förutom att du kan duka din frukost med dessa snygga koppar & tallrikar finns det även espressomuggar i retrostil och snygga äggkoppar samt superfina karaffer i matchande stil & färg.

Glas i retrostil

Retroinspirerade glas och porslin är högt värderade för sin skönhet och hållbarhet. Glas tillverkas ofta med mönster och i olika former, som etsat eller skuret glas med geometriska former, blommor eller art déco-inspirerade motiv. Färgat glas är också populärt, med nyanser som sträcker sig från pastellfärger till rika juveltoner.

Porslin i retrostil

Porslin, å andra sidan, beundras för sitt fina hantverk och känsliga utseende. Porslin i retrostil har ofta intrikata handmålade mönster, med blommönster som en särskild favorit. 

Dekorativt porslin i retrostil

Både glas och porslin används för en mängd olika ändamål i retrostil, från serveringsartiklar för eleganta middagsbjudningar till dekorativa föremål för hemmet. De är som symboler för sofistikering och förfining, och deras tidlösa skönhet fortsätter att beundras idag.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen