Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Bordsskivor & Bordsben

Ibland vill man tillverka sitt eget bord efter smak & utrymme! Vi säljer bordskivor i trä och matchande underreden där du kan tillverka din egen matplats eller kontor i industriell stil! Kontakta oss gärna!

Läs mer
Stäng

Träbordsskivor av återvunnet trä och mangoträ

Om du vill skapa en mysig och bekväm atmosfär är en träskiva av återvunnet trä eller mangoträ det perfekta valet. Den organiska formen, de vackra årsmönstren samt repor och repor bidrar till att skapa den rustika charmen och atmosfären som gör att det blir ombonat & mysigt. Hos oss hittar du vackra träbordsskivor för de flesta ändamål, träbordsskivorna är alla gjorda av återvunnet trä eller mangoträ.

Bordsskivor och underrede för cafébord

Mixa och matcha våra olika råa bordsskivor och baser för att hitta den bästa kombinationen för inredningen hem, eller till dig som inreder ett café, butik eller restaurang. Du kan också välja att dela upp rummet i flera nivåer, med rustika, höga cafébord, matbordsstolar eller barstolar för professionellt bruk. De flesta av våra borsskivor i trä kommer från vår favoritleverantör Trademark Living!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen