Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Plåtskyltar i Retrostil

Här hittar du plåtskyltar i olika storlekar och modeller i härlig retrostil. Plåtskyltarna finns med motiv inspirerade av amerikanska diners och Coca Cola loggan. Vi säljer också en bred blandning av roliga skyltar med härliga motiv och roliga citat blandat med snygga plåtskyltar med en funktion som att tala om vart toaletten finns eller en praktiskt välkommenskylt. Du finner drinkskyltar som passar i en bar, Harley Davidsson skyltar eller varför inte tala om vart du har ditt mancave med en cool "mancave" skylt? Plåtskyltarna passar även perfekt som present eller gå bort gåva med ett lämpligt motiv till den som får presenten.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Storlek

Genre

Sätt upp lite snygga plåtskyltar i ditt kök eller varför inte ett uterum för att få den där rätta knorren och personligheten på rummet. Vi har drinkskyltar, mojitoskyltar och såklart gin & tonic skyltar att enkelt sätta upp med 2 spik eller skruv i en vägg. Bara fantasin sätter begränsningar på hur du inreder och du kan med fördel mixa och matcha plåtskyltar i lite olika storlekar tillsammans.

Något som ger ditt hem personlighet är när man mixa och matcha skyltar som du tycker om. Gamla som nya, stora som små! Superhärligt att ha retroskyltar i sitt garage, ett uterum eller varför inte i ett kök! Se hela vårt breda sortiment skyltar och njut. Undrar du något finns vi ett klick bort! Hälsningar Karin på 11-an!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen