Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb Kundtjänst

Plåtskyltar i Retrostil

Hos oss hittar du ett brett sortiment plåtskyltar i härlig retrostil. Plåtskyltarna är inspirerade av amerikanska diners, Coca Cola loggan och passar perfekt i en bar eller uterum.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Storlek

Genre

Brett sortiment plåtskyltar

Vi säljer en bred blandning av roliga plåtskyltar med härliga retromotiv och roliga citat. Hos oss hittar du också snygga plåtskyltar med en funktion som att tala om vart toaletten finns eller en praktiskt välkommenskylt, eller varför inte tala om att här är det NO WIFI som gäller med en läcker informationsskylt.

Vart passar våra plåtskyltar

Vi har många drinkskyltar i plåt som passar i en bar, uterum eller i ett kök. Harley Davidsson skyltar för garaget eller varför inte tala om vart du har ditt mancave med en cool mancaveskylt? Plåtskyltarna passar även perfekt som present eller gå bort gåva med ett lämpligt motiv till den som får presenten.

Hur man inreder med plåtskyltar

Sätt upp lite snygga plåtskyltar i ditt kök eller varför inte ett uterum för att få den där rätta knorren och personligheten på rummet. Vi har drinkskyltar, mojitoskyltar och såklart gin & tonic skyltar att enkelt sätta upp med 2 spik eller skruv i en vägg. Bara fantasin sätter begränsningar på hur du inreder med skyltarna och du kan med fördel mixa och matcha plåtskyltar i lite olika storlekar tillsammans. På diners brukar man mixa och matcha gamla registreringskyltar eller License plates som det heter i USA med coca cola skyltar & andra reklamskyltar i olika format. Vi har ett brett sortiment så du enklelt kan hitta favoriter som passar just dig. Vissa kommer med ett snöre & andra med 4 förborrade hål som du kan anvädna för upphängningen. 

Plåtskyltar är bra presenttips

Något som vi säljer bra av är hundskyltar typ "BEWARE OF THE DOG" till hundälskaren (med en liten chiwawa- ha ha) Eller "HAPPY WIFE HAPPY LIFE" till frun på bröllopsdagen (OBS inte BARA!!). HOTEL MAMA skylten (open 24/7), den passar ju bra att ge mamma såväl som att köpa till dig själv om du känner dig som en supermamma!! Vi har ett brett sortiment hundskyltar, kattskyltar & drinkskyltar och plåtskyltar med lantlig stil och dinerstil. Leta upp den som passar dig eller din vän & slå till. Vissa av våra plåtskyltar som "WE CAN DO IT" skylten som finns i flera storlekar -har vi i flera år medans andra bara gästspelar, så vänta inte för länge om du hittar en favorit.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen