Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Gammaldags påskpynt i retrostil

Hos oss hittar du gammaldags påskpynt i retro, industriellt och vacker stil. Påskpynt vintage & gammaldags påskägg med snabba leveranser och personlig service.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Vårt sortiment av gammaldags påskpynt

Skapa en mysig påsk med fjädrar & gammaldags påskägg och påsk inredning från oss. Vi har handplockat sortiment påskpynt med en smakfull blandning av lyxiga påskfjädrar i snygga färger och former. Vi fyller på eftersom så saknas en favorit, lägg in en bevakning så kommer det ett mail då de kommer in & du kan beställa innan det tar slut igen. Förutom påskfjädrar har vi påskägg i glas, vi har påskägg gjorda av fjädrar, påskkaniner som påskdekoration och påsktuppar för ditt påskgodis som är vackra att ställa fram på påsken. 

Nytt påskpynt för säsongen

Nytt för i år är påskägg i cement och påskkaniner i cement i en mer industriell och stilren stil. Vi har även fler av våra påskägg i glas som var otroligt populära tidigare år. De nya påskäggen har pastellfärger de matchas med fördel med våra nya påskkaniner i hänga i påskriset. Vi har även påskägg i vintagestil med fåglar eller påskarar på att dekorera med i ditt påskris.

Mixa & Matcha påskpynt i retrostil

Mixa och matcha påskfjädrar, påskäggen och påskdekorationer från oss. Ofta har påskkaniner att hänga i påskriset som du snyggt kan matcha med med påskdekoratationer att duka med eller att ha framme på bordet. Påskkaninerna är gjorda i poly och är vattenresistenta och kommer från A lot dekorationer.

Gå bort gåva på påsk!

Skall du hem till någon över påsk kan det vara fint att ta med en liten gåva. Ett glasägg med påskgodis i, en påsktupp i glas eller varför inte lite vackra påskfjädrar av lyxig kvalité i vackra färger. Vi har påskdekorationer som är hönor & påskkaniner som är superfina att ge bort och ha som påskgåva.

Påskens datum 2024

Påsk 2024 infaller den 28-31 mars. Nuförtiden påspyntar man hus hem och till och med städar på påsk vilket ljusar upp före våren spricker upp på allvar.

Populära påskpynt du hittar hos oss

De påsktillbehör vi säljer mest av är påsk fjädrar, påskägg, påsk dekorationer att hänga i påskriset eller i en snygg kvist, påsk skålar och fåglar! Färgglatt förknippas oftast till påsk men eftersom färg är en smaksak erbjuder vi även sobra naturfärger. På Magasin 11 ska du kunna hitta påsk dekorationer som du gillar, år efter år. Här finns påskpynt i klassisk påsk känsla, färgglada påsk fjädrar, påskägg att fylla med godis till barnen och mer naturnära påskpynt i brunt, beige och grått.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen