Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Diner Möbler i Amerikansk Retrostil

Vi säljer diner möbler med 1-3 v leverans till både kaféer & till dig som vill inreda ditt kök, hem eller kanske ett garage med diner möbler. Kompletta diner booth, soffgrupper barstolar, stolar & diner bord.

Läs mer
Stäng

Diner möbler i Amerikansk retrostil

Gillar du kaféer i American diner stil? 50-tals möbler eller retromöbler som diner booth? Då är Magasin 11 butiken för dig! Vi säljer allt behöver för att få till den där rätta 50-tals American retro känslan i ditt hem. Vi säljer också diner möbler för kaféer & restauranger då våra diner möbler håller hög restaurangkvalité. Diner möblerna är rejäla och gjorda i galon med kraftigt material och lång livslängd som både passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil, men även för dig som vill inreda med amerikansk retrostil. Förutom ett brett sortiment retromöbler som barstolar, diner booth, fåtöljer soffor, dinerbord & låga stolar har vi även diner möblerna i flera olika utföranden och färger.
 

Vad skall jag tänka på när jag handlar diner möbler?

Det är bra att mäta och kolla ordentligt före du lägger din order. Ibland kan man vilja köpa en stol åt gången för att testa men vi kan tyvärr inte leverera dem styckvis utan har minst 2 av flera av stolarna eftersom frakten hem till dig ingår i priset. Är du osäker på en modell kan det därför vara bra att kontakta oss så diskuterar vi diner möblerna du är intresserad av och din bästa lösning tillsammans. 
 

Hur levereras diner möblerna?

Vi levererar diner möblerna med fri hemleverans så långt speditören kommer fram. Oftast kör vi med DHL eller i vissa fall DSV eller SHENKER. Speditören kontaktar dig före leverans så att du kan välja tidpunkt att vara hemma och ta emot dina diner möbler. Retromöblerna kommer på pall, diner borden är omonterade där du behöver fästa bordsben på toppskivan (det finns förborrade hål samt tydliga instruktioner). Diner stolarna kommer monterade och diner barstolarna kommer i två delar, underrede samt dinersistsen med eller utan rygg beroende på vilken diner dinerstol du valt. Diner boothen kommer i moduler, ryggen skjuts enkelt ner i sitsen och diner sofforna fästs enkelt med varandra med clips så de sitter stadigt tillsammans. Det är väldigt enkelt att montera diner boothen och brukar gå på någon halvtimme från att du fått dina diner möbler. De är lätta att bära in då de kommer i olika delar!
 

Varför skall jag handla diner möbler hos Magasin11.se

Vi har sålt diner möbler sedan 2003 och till väldigt många hushåll och diners. Våra kunder är viktiga för oss och vi är petiga, de leverantörer som inte fungerat på ett bra sätt har omgående sollats bort. De leverantörer av diner möbler vi arbetar med är pålitliga och punktliga då många av våra kunder är just restaruanger och kaféer (eller bara väldigt ivriga kunder). Kvalitén är väldigt bra och modellerna finns kvar länge så du kan komplettera din diner inredning eftersom. Vi finns också här för dig om du skulle ha frågor. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp. Du når oss på 076-019 29 57 eller [email protected]. Karin når du på [email protected]. Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination diner möbler som du vill ha det. Välj mellan 9 olika färger på diner möblerna, 2 olika bordsskivor samt många olika varianter av diner möbler hos oss.
 

Hur lång tid tar min beställning av diner möbler

Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Du blir aviserad efter att vi har behandlat din order (oftast efter 1-2 dagar då den förbereds) samt före leverans av speditören för att välja tidpunkt av leveransen. Om du har extra bråttom med din leverans av diner möbler så kontaktar du oss och vi gör vårt bästa för att skynda på just din leverans av diner möbler.

Kolla även in våra dinertillbehör eller diner belysning för att göra retro inredningen komplett! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen