Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Diner Möbler i Amerikansk Retrostil

Vi säljer dinermöbler med 1-3 v leverans till både kaféer & till dig som vill inreda ditt kök, hem eller kanske ett garage med dinermöbler. Vi har kompletta diner booth, soffgrupper barstolar, stolar & diner bord.

Läs mer
Stäng

Gillar du kaféer i American diner stil? 50-tals möbler eller retromöbler som diner booth? Då är Magasin 11 butiken för dig! Vi säljer allt behöver för att få till den rätta 50-tals American retro Dinerkänslan i ditt hem eller för kaféer. Våra diner möbler är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét och lång livslängd som även passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil. Förutom ett brett sortiment retromöbler som barstolar, diner booth, fåtöljer soffor, dinerbord & låga stolar har vi även dinermöblerna i flera olika utföranden och färger.

Mät och kolla ordentligt före du lägger din order och tveka inte att höra av dig om du har några som helst frågor. Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Du når oss på 076-019 29 57. Vi har sålt Dinermöbler sedan 2003! Kolla även in våra dinertillbehör för att göra retro inredningen komplett! 

Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination diner möbler som du vill ha det. Välj mellan 9 olika färger på dinermöblerna, 2 olika bordsskivor samt många olika varianter av dinermöbler hos oss.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen