Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Roliga julklappar till julklappsleken

Brett sortiment julklappar till julklappsleken. Här har vi tänkt mindre saker för runt 100-200 kr, som du slår in i ett anonymt paket. Självklart vill man ha paketet alla slåss om så välj paket för julklappsleken med omsorg!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Regler till julklappsleken

Julklappsleken fungerar oftast så så att du handlar 2-3 presenter som passar de flesta där man gjort upp om lämpligt pris. Du hittar massvis presenttips på julklappar till julkappsleken hos oss.  Paketen till julklappsleken skall lämnas inslagna, vara anonyma och dessa läggs i en hög mitt på bordet alla deltagare samlas runt. 

En klocka ställs på 10 minuter, eller valfri tid. Två tärningar ska nu slås av samtliga, medsols och i tur och ordning. Får man två lika, tex två fyror, får man ta ett paket men öppnar det inte! Tärningarna fortsätter runt tills tiden är slut. Är paketen slut i högen under spelets gång tar man av någon annan. När tiden är slut kan det vara så att någon sitter på flera paket medan någon annan är utan. 

Nu öppnas paketen och alla får se vad de innehåller och nu börjar vända nummer två. Precis på samma sätt som innan men att paketen startar hos dess ägare. Nu gäller det alltså att ta av varann. Klockan ställs igen på 10 minuter och nu går det undan. Det gäller att försöka vinna sina favoritpaket och så klart inte bli av med dem som man redan äger. (kanske har du tom valt en DU köpt ;)

Här ser du tips på bra presenter till julklappsleken från oss.

När tiden är slut så kan någon ha fått jackpott och sitter med en stor hög av gåvor medan någon annan blivit lottlös. (här får du ha en plan B om barn är inblandade ha ha

Vi har också roliga presenter till fröknar & lärare. Julklappstips på roliga presenter samt tips på bra julklappar till Secret Santa lekar. Mer om Sercret Santa läser du har.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen