Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Dekorativa Fågelburar

Stort utbud dekorations fågelburar att ha i hemma eller i ett uterum. Matcha burarna med våra verklighetstrogna fåglar, undulater & papegojor eller sätt en växt i en dekorationsfågelbur. 

Läs mer
Stäng

Fågelburar för dekoration

Vi har många dekorationsfågelburar i metall som enkelt hängs från taket om så önskas då buren har en ögla högst upp att fästa i. Dekorationsburarna passar även väldigt fint stående på ett bord eller hylla. Fågelburarna ska inte användas till riktiga fåglar men passar perfekt med våra dekorationsundulater.

Tips på hur du inreder med dekorationsbur

Ett tips på hur du kan använda dina dekorationsburar är att placera en växt i fågelburen. Du kan ha en levandes hängväxt, en konstväxt om den sitter högt till eller så inreder du fågelburen med en av våra naturtrogna underlater som finns i flera färger och modeller som tex sittande, flygandes undelat och barnunderlat.

Dekorera efter säsong

Vi tycker det är trevligt att säsongsanpassa fågelburen, ett exempel är att inreda den med kycklingar vid påsk, en vacker blomma om sommaren och ett tomtelandskap till jul. Flera av dekorartionsburarna kommer i två olika storlekar och finns även som mässingsfärgad eller svart fågelbur. 

Tips på upphängning av våra snygga dekorationsburar

Om du vill hänga upp dekorationsburen mot en vägg kan du använda våra snygga väggfästen. De sätter du fast mot en vägg där du vill ha din fågelbur, sedan krokar du på den i öglan. Sök på väggfäste så kommer det upp lite olika förslag väggfästen som fungerar fint till dekorationsburar och lyktor.

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen