Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Vattenbehållare med tappkran

Vi säljer Sansone vattentankar i rostfritt stål i flera olika storlekar. Vattentankarna är perfekt för festen, kafét eller sommarhuset då de är tåliga, snygga & väldigt användbara.

Läs mer
Stäng

Om våra vattentankar från Sansone

Sansone vattentank är en praktiskt, rejäl och snygg vattentank i rostfritt stål för upp till 25 liter. Magasin 11 har sålt sansone vattentankar i många år och vet att de är praktiska för kaféer, husvagnsresan eller i sommarhuset.

Vad du kan använda våra vattentankar till

Många kaféer använder våra smarta vattentankar, de används i sommarhus, för hundstationen (man ställer en hundskål under) men mest används de för fest. Du kan hälla i en bag in box med vin & lägga i en kylklamp, du han mixa sköna sommardrinkar. Placera den på enbordskant eler på en låda så det blir enkelt att tappa i glaset. Sätt en snygg skylt på vad tanken innehåller som "LEMONADE" etc.

Vilka storlekar kommer sansone vattentankar i?

Välj mellan olika vattentankar i storlekar från 3, 5, 10,15 och 25 liters vattentank. Till 3 och 5-liters tanken ingår det en fot som gör att du enkelt kan placera glaset eller det du vill fylla under tanken och sedan öppna kranen. De större vattentankarna kan du placera på en låda eller bordskant så du enkelt kan tömma innehållet ur kranen. Alla kranar fungerar väl och sluter tätt. Du kan även ta bort kranen och stänga för kranen till exempel vid en transport.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen