Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Bänkar i industriell stil

Vi har bänkar i återvunnet trä, bänkar i järn & industriella bänkar med lädersits. Vi har stora bänkar och små bänkar, coola biografbänkar. Fri hemleverans som levereras på ca 1-2 veckor!

Läs mer
Stäng

Var kan man ha en bänk

Vi tycker inte att man kan ha för många bänkar, de är perfekta vid gäster när man vill ha lite sittplatser på kortändan av matbordet, för hallen framför en hallspegel med en blomma på och kanske en skål för dina nycklar. Du kan ha en bänk vid kortändan av sängen att slänga dina kläder på när du går & lägger dig. En snygg rustik träbänk passar helt enkelt i de flesta rum och för flera områden. Matcha gärna med andra möbler i shoppen då bänkarna är suersnygga att ställa intill ett bord eller framför ett fönster.

Vad har vi för bänkar hos Magasin 11.se

Magasin 11 säljer industriella bänkar i järn, trä och läder att ha i en hall, ett sovrum eller där som du behöver lite avlasting i form av en bänk att ställa en en väska eller kanske sätta sig och ta på sig skorna. Vi har exklusiva bänkar med multifunktionell funktion, vi har råa träbänkar i återvunnet trä i flera olika mått som ger en rustik känsla i rummet att förgylla i ditt hem i många år framöver och skapa en funktionell och kreativ helhet. Bänkarnas blandning av återvunnet trä, eller råjärn och det mjuka lädret skapar en härlig rustik country atmosfär. Våra bänkar kan ha viss variation i färg, utseende och yta. Eller ha små repor och ärr är naturliga och inga tillverkningsfel. De gör varje artikel unik.

Vi älskar återvunnet, hållbart och återanvändning. Vi är ju ändå en retrobutik. Självklart så älskar vi återanvända gamla boogravbänkar från Indien. De är så snygga och unika saltidigt som de bär på en histori. Tänk så många som sett en Bollywood film i Indien i dessa äkta gamla biografsäten? 

Vart kommer våra industriellla & retro bänkar ifrån

Våra bänkar kommer bland annat från Indien och Danmark. De flesta bänkarna har återvunnet trä och i vissa fall även återvunnet järn eller metall. Vi väljer våra återförsäljare och tillverkare av bänkar med omsorg och strävar efter att ha så mycket återvunnet och hållbart material som möjligt. Vi eftersträvar också god kvalité så att de skall hålla i många år framöver och bara bli vackrare med åren.

Hur levereras våra träbänkar i industriell stil

Hos oss får du din bänk med fri hemleverans på oftast 1-3 veckor. Speditören hör av sig före leverans så du kan vara hemma och ta emot din bänk. Den kommer på pall, oftast via DHL eller DSV, frakten hem till dig ingår i priset!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen