Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Hållbarhet!

Magasin 11 startade som fysisk butik på Magasinsgatan 11 i Göteborg. Tjugo år senare stängde vi affären och blev en ren E-handel eftersom det var på nätet man handlade kort & gott. Det går nu väldigt bra och verksamheten flödar lagret på Öckerö! Väldigt kul, men vi slogs av hur mycket sopor verksamheten genererade från alla leveranser till oss. Det kändes inte bra. Vi var på återvinningscentralen minst en gång per vecka.

Då kom vi på idén att skapa packmaterial av de gamla lådorna. Sagt och gjort, en maskin införskaffades. Nu mal vi ner allt emballage och får ett perfekt packmaterial till våra ordrar och slipper åka till återvinningscentralen, alls.

Vår strävan efter hållbarhet och lett till att vi tar in produkter som t. e.x. trä, glas och plåt. Vi minimerar plast och undviker slit- och slängprodukter samt tillfälliga trender.

Vi är också noga med att skriva så bra produkttexter som möjligt för att undvika returer likaså att fasa ut produkter som får återkommande reklamationer.

Vi skickar i rätt lådor utan masssvis med luft i möjligste mån samt med klimatkompenserad frakt från Postnord samt tjänsten skicka grönt från DHL.

Smart tycker vi
Har du fler förbättringsförslag? Vi är ständigt på jakt!
Maila mig på [email protected]!
Hälsningar Karin

Produkten har blivit tillagd i varukorgen