Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Barstolar i Amerikansk diner stil

Vi har allt du behöver för att få till den rätta AmericanDiner känslan. Barstolarna är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét. Stolarna har fri frakt hem till dörren och leveranstiden är ca 1-2 veckor.

Läs mer
Stäng

Magasin 11 har allt du behöver för att få till den rätta 50-tals American Diner-känslan. Våra diner barstolar är rejäla och gjorda i galon med riktigt hög kvalitét som fungerar alldeles utmärkt även för kaféer i offentlig miljö. Faktum är att vi på Magasin 11 sålt dinermöbler till många restauranger genom åren. Barstolar fastsatta i marken, med ryggstöd och barstolar i dinerstil utan ryggstöd, massvis! Varje gång blir vi så imponerade över hur coolt det blir. Leveranstiden på barstolarna ligger på ca 1-2 veckor. Kolla även in våra diner-tillbehör för att göra retrostilen komplett! I priset ingår frakt hem till dörren!

Är du företag eller funderar på att köpa ett större parti kan du kontakta oss på [email protected] för mer information.

Visste du att många kaféer försöker att inte göra sina platser för bekväma, det är olönsamt om kunderna stannar för länge helt enkelt. Lite träsmak i rumpan är bra, för då går kunden snabbare och ger möjlighet för nya kunder och nya köp. Ett annat betrott trick är att raskt plocka bort disken. Men lyckligtvis tänker man helt tvärtom på riktiga Amerikanska diners, där är dinserstolarna och barstolarna superbekväma med mjuk dyna i härliga poppiga färger. Man blir liksom glad av att se dem oavsett om det är på en gammal film eller i verkligheten. Därför har vi valt att ta in och sälja Amerikanska dinermöbler i vår butik, något vi började med i början av 2000-talet, och vi har inte ångrat oss. De är tidlösa, hållbara och riktigt rikigt snygga. Sköna att sitta på och så blir man glad av dem. Precis som mottot med butiken, "Inredning man blir glad av!"

Frågor om möblerna? Kontakta oss gärna [email protected], vi svarar så snabbt vi kan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen