Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Diner Barstolar i Amerikansk retrostil

Vi har allt du behöver för att få till den rätta AmericanDiner känslan. Barstolarna är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét. Stolarna har fri frakt hem till dörren och leveranstiden är ca 1-2 veckor.

Läs mer
Stäng

Diner barstolar i Amerikansk retrostil

Gillar du kaféer i American diner stil? 50-tals möbler eller barstolar med 50talslooken? Då är Magasin 11 butiken för dig! Vi säljer ett brett sortiment barstolar i dinerstil med flera varianter och färger. Vi säljer också retrobarstolar för kaféer & restauranger då våra barstolar håller hög restaurangkvalité. Diner barstolarna är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét och lång livslängd som både passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil men även för dig som vill inreda hemma med amerikansk retrostil. Det är också snyggt att blanda retrobarstolar i amerikansk stil med modernare inredning. De blir då en snygg industriell stil hemma, diner barstolarna är tidlösa och lyser upp vilket rum som helst. Dessutom som om det inte vore nog är barstolarna också superbekväma att sitta på! Inte undra på att så många älskar amerikanska Diners. Hos oss hittar du allt du behöver för att få till den rätta mancave atmosfären eller hemmabaren med amerikansk toutch. Du hittar diner barstolar fastsatta i marken, med ryggstöd och barstolar i dinerstil utan ryggstöd. Varje gång vi får bilder från våra kundern blir vi så imponerade över hur coolt det blir. 

Visste du föresten att många kaféer försöker att inte göra sina platser för bekväma, det är olönsamt om kunderna stannar för länge helt enkelt. Lite träsmak i rumpan är bra, för då går kunden snabbare och ger möjlighet för nya kunder och nya köp. Ett annat betrott trick är att raskt plocka bort disken. Men lyckligtvis tänker man helt tvärtom på riktiga Amerikanska diners, där är diner barstolarna superbekväma med mjuk dyna i härliga poppiga färger. Man blir liksom glad av att se dem oavsett om det är på en gammal film eller i verkligheten. Därför har vi valt att ta in och sälja Amerikanska dinermöbler i vår butik, något vi började med i början av 2000-talet, och vi har inte ångrat oss. De är tidlösa, hållbara och riktigt rikigt snygga. Sköna att sitta på och så blir man glad av dem. Precis som mottot med butiken, "Inredning man blir glad av!"

Vad skall jag tänka på när jag handlar diner barstolar?

Det är bra att mäta och kolla ordentligt före du lägger din order. Ibland kan man vilja köpa en barstol åt gången för att testa men vi kan tyvärr inte leverera dem styckvis utan har minst 2 av flera av barstolarna eftersom frakten hem till dig ingår i priset. Är du osäker på en modell kan det därför vara bra att kontakta oss så diskuterar vi dinerbarstolarna och din bästa lösning tillsammans. Bra att veta är att våra diner stolar varit mycket populära även för dem med dåliga ryggar då de är stadiga, sköna och standard höjd som passar perfekt mot barbordet. Vi har också en lägre modell barstolar som passar perfekt för köksbänken, dessa är 66 cm höga, en vanlig standard diner barstol är 77 cm hög. De flesta modeller diner barstolar finns både med och utan rygg (rygg är trevligast om man skall sitta på dem länge). Alla runda diner barstolar är snurrbara. För golvmonterade diner barstolar finns fästen för betonggolv eller trägolv, basen på den golvmonterade barstolen ±24 cm. Ställer du diner barstolar på rad rekommenderas 60 cm från center-center på stolarna.

Hur levereras diner barstolarna?

Vi levererar diner barstolarna med fri hemleverans så långt speditören kommer fram. Oftast kör vi med DHL eller i vissa fall DSV eller SHENKER. Speditören kontaktar dig före leverans så att du kan välja tidpunkt att vara hemma och ta emot dina diner barstolar. Barstolarna kommer på pall och ett underrede och en sists med eller utan rygg som du enkelt monterar med 4 medföljande skruvar.

Varför skall jag handla diner barstolar hos Magasin11.se

Vi har sålt diner barstolar sedan 2003 och till väldigt många hushåll och diners. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och vi är petiga, de leverantörer som inte fungerat på ett bra sätt har omgående sollats bort. De leverantörer av diner barstolar vi arbetar med är pålitliga och punktliga då många av våra kunder är just restaruanger och kaféer. Kvalitén är väldigt bra och diner stolarna finns kvar länge så du kan komplettera din diner sittplats eftersom. Vi finns också här för dig om du skulle ha frågor. Du når oss på 076-019 29 57 eller [email protected]. Karin når du på [email protected]. Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination diner barstolar som du vill ha det. Välj mellan 9 olika färger på barstolar i dinerstil.

Hur lång tid tar min beställning av diner barstolar?

Leveranstiden på diner barstolarna ligger på ca 1-2 veckor. Du blir aviserad efter att vi har behandlat din order (oftast efter 1-2 dagar då den förbereds) samt före leverans av speditören för att välja tidpunkt av leveransen. Om du har extra bråttom med din leverans av diner barstolar så kontaktar du oss och vi gör vårt bästa för att skynda på just din leverans av barstolar i dinerstil.

Övrig kuriosa om våra snygga diner barstolar i amerikansk stil

När vi på Magasin 11 tog in diner barstolar till vårt skyltfönster vi hade i butiken på Magasinsgatan 11 blev sittplatserna superpopulära, det var plötsligt aldrig lediga platser. Jag tror inte våra milkshakes blivit godare. Jag tror miljön var mer tilltalande. Eller jag vet det, kunderna berättade det för mig. Det finns vissa inköp och nya leverantörer som satt extra stor prägel på butiken och diner barstolarna är en sådan sak. Samma sak händer hos dig om du funderar på att investera i alldeles egna diner barstolar i retrostil.

Frågor om möblerna? Kontakta oss gärna [email protected], vi svarar så snabbt vi kan! 

Är du företag eller funderar på att köpa ett större parti kan du kontakta mig på [email protected] för hjälp eller mer information.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen