Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Diner soffor & Fåtöljer i Amerikansk retrostil

Vi har allt du behöver för att få till den rätta 50-tals American Dinerkänslan. Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Funderar på att köpa ett större parti kan du kontakta oss på [email protected]

Läs mer
Stäng

Om våra diner soffor i Amerikansk retrostil

Vi säljer ett brett sortiment diner soffor med flera varianter och färger. Vi säljer våra fåtöljer och soffor till dig som vill inreda med amerikansk retrostil hemma samt till restauranger då de håller hög restaurangkvalité med lång livslängd. Diner sofforna är tidlösa och lyser upp vilket rum som helst. Våra snygga soffkombinationer i retrostil är precis som riktiga amerikanska Diners.

Vad skall jag tänka på när jag handlar diner fåtöljer & diner soffor?

Det är bra att mäta och kolla ordentligt före du lägger din order på våra fina diner soffor då både diner fåtöljerna & diner sofforna är större än de upplevs på bilderna. Undar du över någon modell kan det därför vara bra att kontakta oss så diskuterar vi diner soffor & fötöljer och din bästa lösning tillsammans. Är du osäker på färg kan vi posta ett färgprov hem till dig.

Hur levereras diner sofforna & diner fåtöljerna?

Vi levererar dem med fri hemleverans så långt speditören kommer fram. Oftast kör vi med DHL eller i vissa fall DSV eller SHENKER. Speditören kontaktar dig före leverans så att du kan välja tidpunkt att vara hemma och ta emot din diner soffa eller fåtölj. 

Varför skall jag handla diner soffor hos Magasin11.se

Vi har sålt diner soffor sedan 2003 och till väldigt många hushåll och diners. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och vi är petiga, de leverantörer som inte fungerat på ett bra sätt har omgående sollats bort. De leverantörer av diner soffor vi arbetar med är pålitliga och punktliga då många av våra kunder är just restaruanger och kaféer. Kvalitén är väldigt bra och diner sofforna finns kvar länge så du kan komplettera ditt "diner" allt eftersom. Vi finns också här för dig om du skulle ha frågor. Du når oss på 076-019 29 57 eller [email protected]. Karin når du på [email protected]. Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination diner fåtöljer & soffor som du vill ha det. 

Hur lång tid tar min beställning av diner soffor?

Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Du blir aviserad efter att vi har behandlat din order (oftast efter 1-2 dagar då den förbereds) samt före leverans av speditören för att välja tidpunkt av leveransen. Om du har extra bråttom med din leverans av så kontaktar du oss och vi gör vårt bästa för att skynda på just din beställning.

Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]. Vi svarar alltid så snabbt vi bara kan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen