Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Retro blender

Vi säljer Ariete Vintage snygga blenders i retro sortiment med pastellfärger.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Storlek

Retro blenders från Ariete vintage

Blanda och mixa med deras populära produkter som är är riktiga ögonmagneter med stilren design inspirerat från 50-talet. Med en snygg mixer på bänken kan du mixa din morgon smothe eller milkshake till barnen. 

Blenders i pastellfärg med vintagekänsla

Att ha en blender, speciellt retroblender, i pastellfärg kan ge ditt kök en touch av charm och stil. Pastellfärger är mjuka och lugnande, vilket gör dem till ett populärt val för köksmaskiner och inredning. Här är några anledningar till varför blandare och retroblandare i pastellfärger kan vara ett bra val för ditt hem:

En snygg köksblender lägger till visuellt intress- Pastellfärger kan lägga till visuellt intresse och en pop av färg till ditt kök. De kan få din blender att sticka ut och bli ett uttryck i ditt kök. Koordinerar med inredning- Pastellfärger kan enkelt samordnas med annan köksinredning och apparater, vilket gör det enkelt att skapa en sammanhållen look i ditt kök som främjar en känsla av lugn- Pastellfärger är kända för sina lugnande egenskaper. Ditt val av mixerfärg kan vara en återspegling av din personliga stil och smak. En pastellfärgad mixer kan visa upp din kärlek till vintage eller retrostil, eller din uppskattning för mjuka och lugnande färger. Kan vara en samtalsstartare-  En retromixer i pastellfärg kan vara en unik samtalsstartare när gäster kommer över. Det kan också bli ett fantastiskt Instagram-värdigt foto när du visar upp ditt kök.

Därför ska du ha en blender i retrostil

Att ha en mixer eller retro mixer i en pastellfärg kan lägga till visuellt intresse, främja lugn, koordinera med din inredning, uttrycka din personlighet och vara en konversationsstartare i ditt hem.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen