Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Diner stolar i Amerikansk Retrostil

Vi har allt du behöver för att få till den rätta AmericanDiner känslan. Dinerstolarna är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét. Stolarna har fri frakt hem till dörren och leveranstiden är ca 1-2 veckor.

Läs mer
Stäng

Dinerstolarna är supersnygga att matcha till ett dinerbord med aluminium kant som även vi säljer i flera olika modeller. Kolla även in våra dinertillbehör för att göra retrostilen komplett! Det är också snyggt att blanda retrostolar i amerikansk stil med modernare inredning. De blir då en snygg industriell stil hemma, dinermöblerna är tidlösa och lyser upp vilket rum som helst. Dessutom som om det inte vore nog är de också superbekväma att sitta på! Inte undra på att så många älskar amerikanska Diners.

När vi på Magasin 11 tog in dinerstolar till vårt loft vi hade i butiken på Magasinsgatan 11 blev vår kafédel superpopulär. Jag tror inte våra milkshakes blivit godare. Jag tror miljön var mer tilltalande. Eller jag vet det, kunderna berättade det för mig. Det finns vissa inköp och nya leverantörer som satt extra stor prägel på butiken och diner stolarna är en sådan sak. Samma sak händer hos dig om du funderar på att investera i alldeles egna dinerstolar i retrostil. Har du några funderingar om dinermöblerna? Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]. Vi svarar alltid så snabbt vi bara kan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen