Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Diner stolar i Amerikansk Retrostil

Vi har allt du behöver för att få till den rätta American Diner känslan. Dinerstolarna är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét. Stolarna har fri frakt hem till dörren och leveranstiden är ca 1-2 veckor.

Läs mer
Stäng

Diner stolar i Amerikansk retrostil

Gillar du kaféer i American diner stil? 50-tals möbler eller diner stolar med 50talslooken? Då är Magasin 11 butiken för dig! Vi säljer ett brett sortiment diner stolar med flera varianter och färger. Vi säljer också diner stolar för kaféer & restauranger då våra diner stolar håller hög restaurangkvalité. Diner stolarna är rejäla och gjorda i galon med hög kvalitét och lång livslängd som både passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil men även för dig som vill inreda med amerikansk retrostil. Det är också snyggt att blanda retrostolar i amerikansk stil med modernare inredning. De blir då en snygg industriell stil hemma, diner stolarna är tidlösa och lyser upp vilket rum som helst. Dessutom som om det inte vore nog är diner stolarna också superbekväma att sitta på! Inte undra på att så många älskar amerikanska Diners.

Vad skall jag tänka på när jag handlar låga diner stolar?

Det är bra att mäta och kolla ordentligt före du lägger din order. Ibland kan man vilja köpa en stol åt gången för att testa men vi kan tyvärr inte leverera dem styckvis utan har minst 2 av flera av stolarna eftersom frakten hem till dig ingår i priset. Är du osäker på en modell kan det därför vara bra att kontakta oss så diskuterar vi diner stolarna och din bästa lösning tillsammans. Bra att veta är att våra diner stolar varit mycket populära även för dem med dåliga ryggar då de är stadiga, sköna och sitthöjd på 48 cm som passar perfekt mot matbordet.

Hur levereras diner stolarna?

Vi levererar diner stolarna med fri hemleverans så långt speditören kommer fram. Oftast kör vi med DHL eller i vissa fall DSV eller SHENKER. Speditören kontaktar dig före leverans så att du kan välja tidpunkt att vara hemma och ta emot dina diner stolar. Stolarna kommer på pall och är monterade.

Varför skall jag handla låga diner stolar hos Magasin11.se

Vi har sålt diner stolar sedan 2003 och till väldigt många hushåll och diners. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och vi är petiga, de leverantörer som inte fungerat på ett bra sätt har omgående sollats bort. De leverantörer av diner stolar vi arbetar med är pålitliga och punktliga då många av våra kunder är just restaruanger och kaféer. Kvalitén är väldigt bra och diner stolarna finns kvar länge så du kan komplettera din diner sittplats eftersom. Vi finns också här för dig om du skulle ha frågor. Du når oss på 076-019 29 57 eller [email protected]. Karin når du på [email protected]. Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination diner stolar som du vill ha det. Välj mellan 9 olika färger på låga stolar dinermodell.

Hur lång tid tar min beställning av diner stolar?

Leveranstiden på diner stolarna ligger på ca 1-2 veckor. Du blir aviserad efter att vi har behandlat din order (oftast efter 1-2 dagar då den förbereds) samt före leverans av speditören för att välja tidpunkt av leveransen. Om du har extra bråttom med din leverans av diner stolar så kontaktar du oss och vi gör vårt bästa för att skynda på just din leverans av låga diner stolar.

Övrig kuriosa om våra snygga diner stolar i amerikansk stil

När vi på Magasin 11 tog in diner stolar till vårt loft vi hade i butiken på Magasinsgatan 11 blev vår kafédel superpopulär. Jag tror inte våra milkshakes blivit godare. Jag tror miljön var mer tilltalande. Eller jag vet det, kunderna berättade det för mig. Det finns vissa inköp och nya leverantörer som satt extra stor prägel på butiken och diner stolarna är en sådan sak. Samma sak händer hos dig om du funderar på att investera i alldeles egna diner stolar i retrostil.

Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]. Vi svarar alltid så snabbt vi bara kan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen