Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & Retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Personlig service
  • Frakt från 69 kr
  •  Klarna / Swish

Dinerbord i Amerikansk retrostil

Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Kolla även in våra diner-tillbehör för att göra retro stilen komplett! Hos oss får du fri frakt hem till dörren! Välkommen att lägga din beställning hos oss!

Läs mer
Stäng

Dinerbord precis som dem du ser på ett äkta Amerikanskt diner finns hos oss på Magasin 11! Jo, vi har allt du behöver för att få till den rätta 50-tals American känslan. Våra diner bord är rejäla med bred aluminiumkant och med hög kvalitét. Bordsskivorna finns i färgen antikvit och svartblank yta precis som riktiga amerikanska Diners. Faktum är att vi även säljer möbler till restauranger, så bra kvalité är det på våra möbler. Se våra barbord, matbord, så och stora dinerbord och matcha gärna med snygga dinerstolar i samma stil. Du kan även mixa och matcha retrobord med modernare stolar, något som blir supercoolt. 

Inred ditt hem som ett äkta amerikanskt diner! Hos oss finns det ett brett sortiment dinerbord, dinerstolar och andra diner tillbehör. Vi har snabb leverantid och ett brett sortiment. Gillar du amerikanska diners är vi butiken för dig! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen