Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Dinerbord i Amerikansk retrostil

Leveranstiden ligger på ca 1-2 veckor. Kolla även in våra diner-tillbehör för att göra retro stilen komplett! Hos oss får du fri frakt hem till dörren! Välkommen att lägga din beställning hos oss!

Läs mer
Stäng

Dinerbord i Amerikansk retrostil

Gillar du kaféer i American diner stil? 50-tals möbler eller dinerbord och matplats med 50talslooken? Då är Magasin 11 butiken för dig! Vi säljer ett brett sortiment dinerbord med flera varianter och färger. Vi säljer också våra dinerbord till kaféer & restauranger då våra dinerbord håller hög restaurangkvalité med lång livslängd vilket både passar utmärkt för restauranger eller caféer i 50-tals stil men även för dig som vill inreda med amerikansk retrostil. Det är också snyggt att blanda retrobord i amerikansk stil med modernare inredning. De blir då en snygg industriell stil hemma, dinerborden är tidlösa och lyser upp vilket rum som helst. Våra dinerbord kommer med den snygga klasskiska breda aluminiumkanten. Bordsskivorna på dinerborden finns i färgen antikvit och svartblank yta precis som riktiga amerikanska Diners.

Vad skall jag tänka på när jag handlar dinerbord?

Det är bra att mäta och kolla ordentligt före du lägger din order så bordet passar hos dig. Många dinerbord heter "4 stolar" eller "6 stolar" för att du enkelt skall förstå hur stort dinerbordet är. Självklart kan du ha 6 stolar till ett 4 stolsbord med varsin stol på kortsidan av bordet, dessa angivningar är bara för att du inte skall missförstå storleken de är tänkt till. Är du osäker på en modell kan det därför vara bra att kontakta oss så diskuterar vi dinerborden och din bästa lösning tillsammans.

Hur levereras dinerborden?

Vi levererar diner stolarna med fri hemleverans så långt speditören kommer fram. Oftast kör vi med DHL eller i vissa fall DSV eller SHENKER. Speditören kontaktar dig före leverans så att du kan välja tidpunkt att vara hemma och ta emot ditt dinerbord. 

Varför skall jag handla dinerbord hos Magasin11.se

Vi har sålt dinerbord sedan 2003 och till väldigt många hushåll och diners. Våra kunder är väldigt viktiga för oss och vi är petiga, de leverantörer som inte fungerat på ett bra sätt har omgående sollats bort. De leverantörer av dinerbord vi arbetar med är pålitliga och punktliga då många av våra kunder är just restaruanger och kaféer. Kvalitén är väldigt bra och dinerborden finns kvar länge så du kan komplettera din diner sittplats eftersom. Vi finns också här för dig om du skulle ha frågor. Du når oss på 076-019 29 57 eller [email protected]. Karin når du på [email protected]. Vi kan hjälpa dig sätta ihop din kombination dinerbord med stolar som du vill ha det. Välj mellan 2 olika toppskivor på bordsskivan samt ett brett sortiment matbord i dinerstil.

Hur lång tid tar min beställning av dinerbord?

Leveranstiden på dinerborden ligger på ca 1-2 veckor. Du blir aviserad efter att vi har behandlat din order (oftast efter 1-2 dagar då den förbereds) samt före leverans av speditören för att välja tidpunkt av leveransen. Om du har extra bråttom med din leverans av dinerbordet så kontaktar du oss och vi gör vårt bästa för att skynda på just din leverans.

Tveka inte att höra av dig till oss på [email protected]. Vi svarar alltid så snabbt vi bara kan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen