Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Hängande hyllor

Vi har ett stort sortiment hängande hyllor med krokar som är enkelt, praktiskt och supersnyggt alternativ att förvara din köksinredning på. Inred med röran helt enkelt! 

Läs mer
Stäng

Enkel upphängning

Vi älskar hängande hyllor & säljer snygga & praktiska hänghyllor med enkel upphängning i rustik finish. Vi har hängande hyllor med fästen för vinglas från märket A lot som passar fint i ett uterum eller en veranda såväl som i ett kök. Samt hängande blomsterlådor som passar sig bra för klängiga växter. Vi tycker att hänghyllan skapar den där amerikanska storkökskänslan.

Hänghyllor i retrostil med Rustik finish

Hänghyllorna är ofta av metall med rustik finish som man hänger upp med kedjor som ingår. På undersidan finns det på vissa hyllor fästen att hänga vinglas eller S-krokar som du kan använda till att hänga upp muggar och köksredskap som kastruller eller durkslag och medan du använder på ovansidan för blommor och fler köksredskap eller prydnader. Så praktiskt när förvaringen blir snygg inredning & dessutom frigör mer utrymmen i lådor och på köksbänkarna!

Hänghyllor i olika storlekar

På denna kategorin hittar du även S-krokar i stor storlek och S-krokar i en mer normal storlek. Vid köp av fler får du mängdrabatt. Superpraktiskt & supersnyggt tycker vi, de kan man inte ha för många av. Vissa av hänghyllorna kommer i flera olika storlekar, varianter eller bredd så läs produktbeskrivningen ordentligt!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen