Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Bordslampor i Industriell & Retro Stil

Vi har bordslampor i retro & industriell stil. En industriell bordslampa sätter den där rätta toutchen hemma som gör det ombonat & mysigt.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Bordslampa retro- lampan som gör ditt hem till en extra mysig plats.

Varför du ska ha en retro bordslampa i ditt hem!

Med rätt bordslampor kan du skapa ett spännande och trivsamt hem, vi erbjuder fina bordslampor i retrostil. Med en bordlampa inspirerad av en gammaldags oljelampa, där du istället för att hälla i bränsle använder dig av en lampa, får du ett väldigt mysigt sken. Att ha en retro bordslampa ger ett otroligt mysigt och ombonat hem och bordslamporna med sin vackra design är fina att titta på även när de inte används. 

Vad har vi för bordslampor?

Vi har snygga, industriella & retroinspirerande bordslampor för alla rum med stil av antik, mässing, rusty och självklart i härliga pastellfärger. Material och former varierar från trä till metall, från snygga retroinspirerande oljelampor till morderna industriella bordslampor, och vi älskar alla!

Vad kommer våra retro bordslampor ifrån?

Bordslampor från PR Home

Detta varumärke jobbar med att skapa produkter som håller länge, detta genom tidlös design, noggrant utvalt material och miljöfokuserade hållbarhetsprojekt för ständig förbättring. PR Home jobbar med att minimera miljöpåverkan i alla led och därför återanvänder de förpackningsmaterial och när de skapar produkter så används återvunna metaller.

Bordslampor från A Lot

Erbjuder snygga dekorationsartiklar som passar i de flesta hem. A lot möter vintage och industri med lekfullhet och en känsla av exklusivitet. De skapar och säljer unika dekorationer som oftast är inspirerat av djurriket. En bra kombination då de passar i de flesta hem och om du vill få fram en mys känlsa i ditt hem- skaffa en borslampa retro från A lot.

Bordslampor från Trademark Living

Ett danskt varumärke som för dig till en känsla av industriellt, retro, vintage och exklusivitet. Ge ditt hem en karaktär som passar dig och ditt hem och produkterna från Trademark Living passar lika bra att kombinera med morderna möbler såsom med retro och lantlligt. Gör ditt hem personligt med åtevunnet, hållbart och miljövänliga möbler och produkter.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen