Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Fågelbad & Fågelmatare

Vackra & praktiska fågelbad för fåglarna som sätter en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen. Vattenbaden är tidlösa gjorda i kraftiga material.

Läs mer
Stäng

Hos oss hittar du vackra Fågelbad 

Pimpa din trädgård med fina, dekorativa och hållbara fågelbad. Med ett fågelbad i din trädgård lockas fåglarna att ta sig ett dopp och tvätta sig samt dricka. Detta är extra bra under sommaren när det är så varmt att det inte finns pölar att svalka sig i eller dricka ifån- du kan alltså rädda fåglar från uttorkning samtidigt dom det är dokorativt fint och att du får fina fåglar att kolla på är en extra bonus!
 

Fågelmatare i vacker gammaldags stil

Vi har fågelmatare för stora och små fåglar! Det finns fördelar med att ha fågelmatare i sin trädgård, tex så kan småfåglar få möjlighet att gömma sig från naturfaror som exempelvis rävar, katter eller större djur som är högre upp i näringskedjan- Detta leder till att du blir en naturhjälte eftersom rovdjur kan innebära livsfara för småfåglar! Andra fördelar, som också känns som en självklarhet, är att fåglarna får mat i magen, speciellt under svårare väderförhållanden. Köp en fågelmatare och ta ditt fågelskåderi till en ny nivå!
 

 

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen