Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Secret Santa

Secret Santa- Vem är din hemliga tomte? En rolig lek där man i hemlighet köper och byter julklappar med varandra. Läs mer om hur du firar Secret Santa här!

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Genre

Regler för Secret Santa

Självklart gör man precis som man vill med Secret Santa. Men vi tycker det är roligt då man går all in så att säga. Du kanske är ett kompisgäng på ett par stycken eller så har ni bestämt er för "Secret Santa" gemensamt för att slippa köpa så mycket julklappar. Först lottas det ut så man får ett "offer". Lotta så att ingen får sig själv så att säga. Sedan planerar man present som passar denna personen. Man kan också handla julkort och skriva små rim och verkligen uppvakta sitt julklappsoffer som är helt ovetanses om vem som köper dem presenter. På julafton gissar man vem det är efter att ha fått den riktiga julgåvan. Ett kul sätt att köpa presenter utan att behöva köpa massvis presenter om det gäller dig som är student med begränsad ekonomi eller för dem där det är omöjligt att hitta bra julklappar till eftersom de redan har allt de behöver! 
 

Tips på göra det extra roligt med Secret Santa

Ett kul tips är att även ställa fram en lussebulle, bädda en säng (om ni bor i samma hushåll) & uppvakta långt innan julafton. Då blir spänningen på att se vem som är din Secret Santa ännu bättre! Själv blev jag uppvacktad i 24 dagar av min Secret Santa i USA 1994, du kan ju tänka dig hur spänd jag var på julafton (eller om de var den 25 de firar faktiskt) att se vem denna någon var. Riktigt roligt var det. Min Secret Santa skickade fram kompisar att ge mig en kram, en chokladbit osv, varenda dag utan att jag klarade av att lista ut dem denna hemliga tomte var. Så kul! Ramon hette han visade det sig ;)

Så vad köper man som Secret Santa då?

Vi tycker du skall tänka till lite så presenten passar personen som får presenten UTAN att klura ut att den är från dig! Tips på bra presenter för Secret santa hittar du här. Lycka till!

Populära Val

Produkten har blivit tillagd i varukorgen