Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Rumsavdelare

Rumsavdelare i industriell stil som är snygga på båda sidor är perfekt inredning att skärma av med i ett rum och sätta en industriell toutch i rummet du vill dela av.

Läs mer
Stäng

Varför har man en rumsavdelare

Rumsavdelare är praktiska och estetiska möbler som kan placeras fritt i rummet och dela upp det. Skiljeväggarna har ingen baksida och är därför attraktiva från båda sidor. Rumsavdelare är idealiska för delade rum där en tydlig indelning behövs. De är även perfekta i stora rum, som kan verka ohanterliga utan uppdelning, rummen kan bli mysigare och mer funktionella med en rumsavdelare.

Industriella New Yorker glasväggar och skiljeväggar i järn

Vi säljer Trademark Livings kollektion av rumsavdelare och skiljeväggar isom är rumsavdelare i järn med eller utan glasrutor. Järnväggarna är en rå & minimalistisk lösning som löser uppgiften på ett estetiskt sätt utan att väcka odelad uppmärksamhet. Om din stil är mer maskulin eller mer åt det industriella hållet är rumsavdelare en snygg inredningdetalj.

Låt rumsavdelaren spela en estetisk och dekorativ roll i din inredning

Det kan vara praktiskt att använda skiljeväggar och vikskärmar för att dela upp rummet. Skiljeväggar spelar lätt både huvud- och sekundärroller som dekoration i en modern inredning och kan till och med bidra till att underbygga den mysiga atmosfären i rummet genom att skärma av och göra rummet mindre.

Rumsavdelare med stor mångsidighet

De flyttbara rumsavdelarna och vikskärmarna är perfekta för att dela upp rum i alla hem – men även idealiska i inredningen av t.ex. kliniker, restauranger och caféer, där det kan vara fördelaktigt att ha en skärm som också är estetisk. Även hemma är vikskärmar inte bara idealiska för att dela upp rum utan kan även användas i t.ex. omklädningsrum eller som skärm vid en säng.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen