Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Party time köksapparater

Här har vi samlat köksapparater i partystil och läcker retrosdeisgn som hot dog maskiner, hamburgemaskiner och popcornmaskiner. Perfekt för partyt men också snygga att ha framme.

Läs mer
Stäng
Filtrera:

Färg

Party Time kökapparateri cool design

Hos oss hittar du ett brett sortiment partytime köksapparater i retrostil. Du hittar popconmaskiner i retrostil i fler storlekar och färger. En retro sockervaddsmaskin, hot dog maskin som även värmer brödet och en hamburgemaskin som kan grädda dina hamburgare. Dessa retro köksapparater från Party Time är inte bara praktiska och roliga, de är också riktiga ögonmagneter i ditt kök. 

Köksapparater för fest & kalas i retrostil

Nu kan du göra spunnet socker hemma med vår läckra spunnetsocker apparat i retrsostil. Perfekt för dig osm älskar supuunet socker, har barnasinnet kvar eller kanske har du barn och kommer ha många kalas kommande åren. Vi har också en läcker chokladfontän som blir perfekt att använda på kalas och fredagsfikat. Med chokladfontänen kan du ställa fram lämpliga frukter och pinnar att trä på frukten på, sedan är det bara att doppa i chokladfontänen, jordgubbar med choklad, marchmellows, kakor, med mera. Det är också snyggt att doppa dessa i strössel eller hackade mandlar eller nötter före chokladen stelnar för ett läckert resutlat. 

Gör dina egna crepes med egen crepesplatta

Hos oss hittar du även Arietes Party Time crepeshäll. Med denna häll kan du enklet grädda och vända dina crepes då den kommer med 2 träspatlar. Hällen har non stick platta och en enkelt vred på framsidan. Fungerar ungefär som ett våffeljärn men utan locket. Trevligt & gott samtidigt som crepeshällen ju ser urläcker ut dessutom.

Popcornmaskiner i retrostil hos Magasin 11

Ariete´s Party Time popcornmaskiner i retrostil gör popcorn på nolltid med hjälp av varmluft. Du slipper popa sönder dina kastruller eller handla micropocorn med farkiga ämnen  förpackningen och kan istället hälla i rena opoppade majscorn som snabbt förvandlas till rykande heta popcorn. Glöm inte att salta och vill du ha smörsmak smälter du bara lite smör i en kastrull och ringlar över dina nypoppade popcorn. Perfekt för fester & fredagsmyset med kompisarna eller familjen.

Iskrossare i retrostil från Ariete party time

Skall du göra många sommardrinkar är detta iskrossaren för dig. Den är nätt att stuva undan, läcker om du vill ha den framme och perfekt att göra iskross till margeritas, daiquiri eller SLUSHES och andra läckra Cocktails, eller för uppfriskande drycker. Som säkerhet är måste locket sitta på före du kan köra denna iskrossen. Perfekt för sommar & fester.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen