Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

Industriell & retro inredning | För ett tidlöst hem

  • Faktura 30 dagar
  • Betala enkelt med SWISH
  •  Snabb kundtjänst

Kaffekvarnar

En bra espressokvarn är lika viktig som en espressomaskin. Vi säljer kvarnar både för nybörjaren och för hemmaproffset. 

Läs mer
Stäng

Brett sortiment kaffekvarnar

Letar du efter en högkvalitativ espressokvarn som är perfekt för både nybörjare och proffs? Då behöver du inte leta längre! Vi säljer förstaklassiga espressokvarnar!

Information om våra kaffekvarnar

Ascaso I-mini samt I-steel fungerar jättebra till Ascasos egna maskiner eller till de flesta mindre hemmamaskiner. Har du däremot en större espressomaskin med E-61 gruppen (brygghuset på semiproffisionella espressomaskiner heter så) lämpar sig en Macapkvarn bättre eller Rocket Espressos egna Faustokvarn. Skillnaden på en bra eller bättre kvarn är jämnheten på de malda partiklarna kan man säga. För att skapa en fin espresso behöver du ett "jämt tryck" nymalet färskt kaffe. Ladda gärna ner vår kaffeguide som erbjuder dig massvis med matnyttiga tips för dig som vill lära dig mer om kaffe och espressohantverket.

Kaffekvarnar för nybörjare såväl som hemmaproffset!

De espressokvarnar vi säljer är är designade för att ge konsekvent och exakt malning för en rad kaffebönor, vilket gör den till det perfekta verktyget för dem som precis har börjat med espressotillverkning, såväl som mer erfarna hemmabaristor.

Kaffekvarnar för nybörjaren!

För nybörjare är vår espressokvarn otroligt lätt att använda, med intuitiva kontroller som låter dig justera malningsstorleken för att passa dina smakpreferenser. Kvarnen är också kompakt och lätt att förvara, vilket gör den till ett utmärkt val för dem med begränsat bänkutrymme i sina kök.

Kaffekvarnar för den professionella

För professionella hemmabaristor erbjuder vi espressokvarnar med en rad avancerade funktioner, inklusive högkvalitativa grader som ger en konsekvent slipning, en kraftfull motor som klarar tung användning och programmerbara inställningar som gör att du kan skapa skräddarsydda slipprofiler för olika typer av kaffebönor.

Oavsett din kompetensnivå eller espressotillverkningsbehov är vår espressokvarn det perfekta verktyget för att hjälpa dig att få den perfekta koppen espresso varje gång. Så varför vänta? Investera i vår förstklassiga espressokvarn idag och ta dina hembaristakunskaper till nästa nivå!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen